Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Galerie artystyczne w internecie cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-15, 22:41   #1428
majakorn
Rozeznanie

Dot.: Galerie artystyczne w internecie cz. II

Cytat:
Napisane przez scentofdarkness Pokaż wiadomość
Jak was czytam, to dziwie się czasem, że ktos sie zdecydowal na przyjecie niektorych z was Z gory przepraszam, ale znalazłam sobie ten post majakorn i powiem tak: z tego co falling in w tamtym watku napisala, maja dostala sie duzo wczesniej ale nie dodala zadnej pracy. Jakbym sie dostala do ars-neo to bym na glowie stanela, a w tamtym watku majakorn zaczela ze moze im cos wstawi, a moze nie i ze moze cos z deco jak nie spadnie a moze nie. No sorry ale laski bez! I faktycznie szkoda czasu - jak sie nie podoba to po co zawracac sobie glowe i innym kaprysami! Ja bym wiele dala, zeby miec wtedy taki problem

Ponawiam pytanie: nie dostalam takiego maila z Wyla. Czy tylko ja? I jak z pieniedzmi, zaczeli wyplacac zaleglosci?

"Jak was czytam, to dziwie się czasem, że ktos sie zdecydowal na przyjecie niektorych z was " - hmm, przepraszam Cie bardzo,ale na jakiej podstawie wydajesz taką opinie?
"Ktoś" zdecydował się na przyjęcie nas (domyślam się ,że mowa o mnie) tylko na podstawie mojej pracy, a może Twoim zdaniem powinni z każdym nowo przyjętym artystą z osobna przeprowadzać osobisty wywiad, coby poznać jego poglądy na temat ów galerii ?
"Jakbym sie dostala do ars-neo to bym na glowie stanela"
Zamiast na ocenianie innych spożytkuj swoją energię i czas na szkolenie warsztatu, "stań na głowie" a się dostaniesz.
Nie widze powodu,bym miała się tłumaczyć.
Pozdrawiam