Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lipcowo-sierpniowe "Letnie słonko świeci, na świat przychodzą nasze Dzieci"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-17, 12:13   #903
frida110
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe "Letnie słonko świeci, na świat przychodzą nasze Dz

Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość
...Teraz siedzę i się stresuję bo moj małż zdaje prawko na kat. E
Biedaczek tak w samo południe, najgorszy żar. Powiem Wam, że nawet się nie łudzę że za pierwszym razem zda.... Ale kto wie??
Wiesz, że nasze podwójne kciuki wiele dają??? Mój tż właśnie dzięki takim wizażowym kciukom zdał egzamin praktyczny na prawko (kat. B) za pierwszym razem. Na około 40 osób wtedy zdających on był w szóstce która zdała. Tak więc może jeszcze nie jest za późno i zaciskam mocno

Cytat:
Napisane przez Tulipfever Pokaż wiadomość
Zmeczylo mnie samo przeczytanie, ile juz zrobilas Zazdroszcze takiej formy, zuch kobietka
Taki ze mnie zuch, że jak tż wraca z pracy to nic nie mówię co zrobiłam bo złościłby się na mnie, że się przemęczam i że on by to zrobił. Ale ja wolę po swojemu On może za to zamontować rolety i zabrać się za położenie paneli w toalecie.

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Syla wszystkiego Naj Naj!!! : roza:
frida110 jest offline Zgłoś do moderatora