Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lipcowo-sierpniowe "Letnie słonko świeci, na świat przychodzą nasze Dzieci"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-17, 18:43   #919
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe "Letnie słonko świeci, na świat przychodzą nasze Dz

Cytat:
Napisane przez Tulipfever Pokaż wiadomość
A jakie cwiczenia planujesz? Jakis konkretny rodzaj sportu?
ogolnie to ja chce tylko brzuch cwiczyc - reszta sama zejdzie - bede robic program tamilee web bo mi bardzo pomagal zawsze

a jak maly podrosnie i przestane karmic to wroce na fitnes
Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Hej mamusie jestem

najpierw info od Skierki:

"Hej na badaniu zalozyli mi cewnik z balonikiem ktory umiescili w szyjce macicy i napelnili go czyms i on ma spowodowac rozwarcie.Teraz boli mnie jak na okres.Lekarz powiedzial ze moze sie cos zaczac ale niekoniecznie- 80% szans.Ale jutro sciagna i jak bedzie rozwarcie to wtedy pojdzie oksytocyna i to juz w ciagu calego dnia i wtedy powinno ruszyc"

Wszystkim mamusiom dziekuje za kciuki
A teraz o mojej wizycie:
lekarz zrobil usg i szacuje wage malej na 3 kg, glowka jest wstawiona w miednice wiec szykuje sie do wyjscia pytal czy czuje ruchy mowie ze czasem az boli , mowi lepiej ze boli niz gdybys nie czula ruchow.....

i macie racje z ta szyjka ze ona zanika bo bardzo gleboko wlozyl paluchy, ale nic mnie nie bolalo , ale szyjka trzyma i jest zamknieta-zadnego rozwarcia nie ma pytalam o te moje czeste bole okresowe mowil ze to przepowiadacze......i jak nic sie nie bedzie dzialo to mam sie stawic 3 sierpnia na oddzial do poroduczyli 2 tygodnie musze wytrzymac...

a juz myslalam ze wtorek mnie wezmie ale stwierdzil ze jak szyjka zamknieta to nawet oxy mogloby nic nie dac......w razie czego mam do niego dzwonic i wtedy ustalimy co i jak
zwolnienie dal mi do 7 sierpnia i mowi ze porod automatycznie przerywa l4 i to juz jest macierzynski.....

tak wiec narazie cisza........
za Skierke

to mowisze czekoladko, ze jeszcze nie rodzisz?

ja sie ciesze, ze mam to juz za soba i ze mam mojego maluszka
no i ciesze sie, ze moja opuchlizna poszla precz - znow mam chude stopki
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora