2009-07-17, 19:08
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: TZ nie rozumie ...
Cytat:
Napisane przez nell21y
Nie jestem idealna, o moich wadach też rozmawialiśmy, staram się i naprawę poprawiłam swoje postępowanie ile się da. Dla niego.
|

Cytat:
Napisane przez nell21y
Nie mieszkamy razem, prawie codziennie przyjeżdza do mnie po zajęciach, bo studiuje dziennie, ja pracuje, wynajmuje mieszkanie, chiałam zrobić mu przyjemność, zeby było miło.
|
Widocznie nie umie tego docienić. Ja bym mu powiedziała w takiej sytuacji, że ma sobie ugotować obiad sam i nie kiwnęłabym nawet palcem.
Cytat:
Napisane przez nell21y
Nie wydaje mi się, zeby leżąc z kimś na łóżku zamiast sie przytulać , po seksie, lepiej bawić sie telefonem. Nie tłumaczy tego ze to nowy gadzet. ;/ Telefon bardziej atrakcyjny niże leżąca obok naga kobieta??
|
A ja naprawde nie widze w tym nic złego. Może on po prostu nie lubi sie przytulać po seksie? Martwiłabym sie jakby w czasie seksu zaczał sie bawić telefonem.
Cytat:
Napisane przez nell21y
Dużo seksu, każde spotkanie, różnie, zalezy jak sie widzimy, chce czasem wyjść na spacer, ale on woli sie kochać, kiedy ja nie chce. i tłumacze mu ze nie. On by chciał siedzieć w domu i sie kochać. .. 
|
Na to nie wiem co poradzić. Chyba tylko rozmowa i tłumaczenie ze oporcz seksu potrzebujesz innych rozrywek, bo jego temperamentu raczej nie zmienisz.
|