Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - TZ nie rozumie ...
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-17, 19:08   #8
Asienka187
Zakorzenienie

Dot.: TZ nie rozumie ...

Cytat:
Napisane przez nell21y Pokaż wiadomość
Nie jestem idealna, o moich wadach też rozmawialiśmy, staram się i naprawę poprawiłam swoje postępowanie ile się da. Dla niego.

Cytat:
Nie mieszkamy razem, prawie codziennie przyjeżdza do mnie po zajęciach, bo studiuje dziennie, ja pracuje, wynajmuje mieszkanie, chiałam zrobić mu przyjemność, zeby było miło.
Widocznie nie umie tego docienić. Ja bym mu powiedziała w takiej sytuacji, że ma sobie ugotować obiad sam i nie kiwnęłabym nawet palcem.

Cytat:
Nie wydaje mi się, zeby leżąc z kimś na łóżku zamiast sie przytulać , po seksie, lepiej bawić sie telefonem. Nie tłumaczy tego ze to nowy gadzet. ;/ Telefon bardziej atrakcyjny niże leżąca obok naga kobieta??
A ja naprawde nie widze w tym nic złego. Może on po prostu nie lubi sie przytulać po seksie? Martwiłabym sie jakby w czasie seksu zaczał sie bawić telefonem.

Cytat:
Dużo seksu, każde spotkanie, różnie, zalezy jak sie widzimy, chce czasem wyjść na spacer, ale on woli sie kochać, kiedy ja nie chce. i tłumacze mu ze nie. On by chciał siedzieć w domu i sie kochać. ..
Na to nie wiem co poradzić. Chyba tylko rozmowa i tłumaczenie ze oporcz seksu potrzebujesz innych rozrywek, bo jego temperamentu raczej nie zmienisz.