2009-07-17, 19:12
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: TZ nie rozumie ...
No ja bym na jego miejscu czulą się urażona jeżeli te wasze odwiedziny nie są zbyt częste.
Co do tego telefonu - przesada. Ja po często zasypiam a on ogląda telewizje. Albo na odwrót, nie wiem jakbyś chciała się poprzytulać czy pogadać to byś to zrobiła. Nie zrobiłaś więc uzna że może pobawić się nowym telefonem.
Cytat:
czasem chce z nim porozmawiać, tak po prostu jak minał dzień, on lubi sie wygłupiać i zaczyna to robić w najmniej odpowiedniejszych momentach.
|
to jest dla ciebie problemem w związku?:d
Cytat:
Krytykuje większość rzeczy które robie, źle ubieram pościel, źle sprzątam, nie podoba mu sie to co gotuje, jak chce ugotować coś nowego, innego i brakuje mi składnika prosze go zeby poszedł, pyta czy nie moze zjeść pierogów mrożonych :|
|
Po co ty mu gotujesz 
Cytat:
3. on potrzebuje bardzo dużo seksu, ja po prostu nie mm na to ochoty, wtedy on zaczyna mnie nakłaniać, dotyka rozbierać, mowie mu ze nie che, on nie rozumie, dopiero jak go zbesztam rozumie co mówie .
|
Ma potrzeby, ty masz mniejsze. Można dojść do porozumienia.
Cytat:
Zapytałam go co robi aby to zmienić zeby było dobrze on odparł ze nie bedzie sie zmieniał , ze nie potrafi.
|
Ale co on ma zmieniać? Jedyne złe rzeczy na jego temat jakie tu znalazłam - zrzędzi i jest nietaktowny (żarty i telefon)
Kobieto, widziały gały co brały. Co on ma zmieniać.
Cytat:
Czuje ze moje uczucie wygasło. On mnie kocha z całego serca, a ja nie czuje tego co kiedyś czułam
|
To go zostaw?
Nie wiem wygląda mi jakbyś chciala go emocjonalnie szantażować że go zostawisz bo nie smakują mu twoje obiadki, ty za to możesz olewać spotkania na rzecz imprezy u kumpla 
---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------
Cytat:
A ja naprawde nie widze w tym nic złego. Może on po prostu nie lubi sie przytulać po seksie? Martwiłabym sie jakby w czasie seksu zaczał sie bawić telefonem.
|
Ja się przytulać po tym nie znoszę, moje ciało jest 100000 razy bardziej wrazliwe i zwykle dotknięcie wywoluje laskotki u mnie.
Cytat:
Nie jestem idealna, o moich wadach też rozmawialiśmy, staram się i naprawę poprawiłam swoje postępowanie ile się da. Dla niego.
|
Nie wiem co ty masz do zmieniania tak na prawdę :P Podałaś tylko jego złe cechy.
Cytat:
Dużo seksu, każde spotkanie, różnie, zalezy jak sie widzimy, chce czasem wyjść na spacer, ale on woli sie kochać, kiedy ja nie chce. i tłumacze mu ze nie. On by chciał siedzieć w domu i sie kochać
|
No to połączcie to jakoś. Seks jako uprzyjemnienie spaceru w lesie :d
A tak serio, to po prostu mu tu wyjaśnij. Znasz go lepiej niż my.
Czas edycji: 2009-07-17 o 19:14
|
|
|