2009-07-17, 19:22
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Filmy, które zachwycają publikę, a Was nie
'Joe Black' - nie był zły ale nie rozumiem dlaczego niektórzy na nim płakali może jakaś mało wrażliwa jestem 
'Władca Pierścieni' - wszyscy znajomi zachwycają sie tym filmem a ja chociaż chyba 3 razy podchodziłam do tego filmu nigdy nie obejrzałam do końca Może kiedyś 
'Transformers' - 'obejrzyj kozacki film' a jak dla mnie to zwykły gniot, 99% filmu to nawalanki których nie cierpię 
'Matrix' - bez komentarza 
'Gwiezdne wojny' - mama kiedyś próbowała mnie namówić do obejrzenia starszych filmów z tej serii ale nie mogłam, jakoś mnie nie wciągnęło 
Wszystkie polskie 'komedie romantyczne' (ALE: nie polskie komedie) typu 'Ja wam pokażę', 'Tylko mnie kochaj', 'Dlaczego nie' - jak widzę któryś z tych 'cudów' w tv od razu przełączam 
I jeszcze te wszystkie horrory, na których moje koleżanki sie trzęsą ze strachu a ja ziewam fabuła zawsze taka sama - jakaś babka ucieka, jakiś potwór goni, dobrym przykladem jest 'Rec' 
I jeszcze wszelakie filmy o podłożu religijnym na które musieliśmy niestety szkolnie chodzic Mało interesuje mnie życie papieży, kardynałów, etc.
|
|
|