Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lutowo marcowe mamusie - zgłoście się!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-02-18, 19:10   #711
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1
Dot.: Lutowo marcowe mamusie - zgłoście się!

Cytat:
Napisane przez kostka.kr
Hej!

Kasiulko moja mała też ma niezłe akcje. Czasami jest tak, że jest spokojna i w jednej chwili...łups... aż się wystraszę. Walnie tak mocno, że nie można wytrzymać.

Co do chusty jest rewelacyjna, sama chciałabym taką. Myślę, że warto dać za nią 130 zł. Idziesz do sklepu i masz dziecko przy sobie, nie boisz sie że Ci ktoś zwinie wózek.
Jestem tego samego zdania co Kostka, super są te chusty, chociaż z TŻ oglądaliśmy te zwykłe nosidełka- też ma na to chrapke .

Odnośnie maleństwa to zwijam się z bólu jak mi nóżki ładuje pod żebra i upodobał sobie prawy bok, gdzie się strasznie pcha, jakby chciał już na świat się przebić . Drętwienie rąk i nóg towarzyszy mi co noc. Rano mam tak zdrętwiałe dłonie, że ciężko mi ruszyć palcami i mam wrażenie jakby mi ręka opadała.

Dzisiaj byłam w pracy i dowiedziałam się że prawdopodobnie zciągną mnie szybciej do pracy, nawet po macieżyńskim. Mina mi zrzędła bo to by znaczyło, że mam zostawić czteromiesięczne dziecko z jakąś obcą osoba, bo rodzine mam daleko, na 13 godz. ze cztery dni w tygodniu. Mój TŻ jest wzburzony powiedział, że nie ma szans. Ja zresztą liczyłam, że wezme rok lub dwa lata wychowawczego! Nie wiem jak to się wszystko potoczy, ale mi się nie będzie opłacało pracować i opłacać nianie, a z dzieckiem do roku czasu muszę posiedzieć w domku, bo inaczej dziecko nie będzie znało własnej matki, jak będe siedziała w pracy, zresztą serce by mi krwawiło. Jeszcze pare godzin, ale 13 . Jestem wściekła
płatek1 jest offline Zgłoś do moderatora