2006-02-18, 18:11
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Grubosc...
Cytat:
|
Napisane przez madie
Oczywiście że ciuchy bardzo wiele dają i uważam że osoby krągłe nie powinny nosić workowatych ubrań. Widziałam w swoim życiu masę kobiet puszystych nawet, zadbanych, otulonych miękkimi kobiecymi sweterkami, pięknie ubrane, umalowane i to naprawdę robi wrażenie. Kazdy sobie myśli-" przecież Naomi Campbell to nie jest (jeśli chodzi o figurę oczywiście) ale ma klasę, wygląda pięknie " i wtedy tak sobie myślę że mogłaby mi sprzedać trochę tego swojego wdzięku
|
To wszystko zależy od estetyczności.
Owszem, przede wszystkim - zadbanie.
Może i bywają piękne grube kobiety (ja takiej nie widziałam. Jak może być piękną kobieta - wg mnie - której kontury twarzy rozmyły się gdzieś tam, jakies 20 czy 30 kilo temu..?).
Wdzięk - może i jak najbardziej. Widziałam pełne wdzięku grubaski, nieliczne - ale (ja) - w tv. Wymalowane, wyfryzurowane, w jakimś gdzieś filmie. Wszystko jest względne.
Nie zmienia to społecznego faktu, ze chłopaki o wiele częsciej zapraszają na studniówki i bale sylwestrowe szczupłe kolezanki tych kochających (??)siebie pączków.
Zauważ, jakże często (?) zdarza się, że grube dziewczyny mają sporo przyjaciółek, i facetów kumpli - ale, że często są same.
|