Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jaki kolor ścian ? ;) - pomoc w doborze
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-02-18, 18:16   #206
Mary_Q
Zakorzenienie

Unhappy Dot.: moj pokoj-kolory MEBLE,doradzcie

ojej dziekuje ale troszke pozno tu zerknelam i pokozj mam juz wymalowany...ale i tak mam problem otoz drogie panie pomozcie mi prosze tym razem chodzi o mebelki..kolorki i rodzaje mam pokoj blekitny (jasny turkus)kazdy mowi inaczej a dokladniej to mam farbe dekoralu odcienie z mieszalnika z karty 6B 2 od gory-sufit,4 od gory sciany po bokach,ostatni kaloryfer i drzwi no ogolnie sa to ladne niebieskie jak niebo w lato lub jak ocean panele podlogowe mam w kolorze klonu.No i narazie ejst slicznie ale tu zaczyna sie poblem...Pokoj ma byc na dwie osoby (ja i siostra)no i musimy miec dwa lozka i dwa biorka ( w tym musi byc kanapa nie dwa rozkladane zeby moc sie jakos polozyc w czasie dnia np)niestety nasz pokoj nie ejst za duzy a dokladniej prostokat o wymiarach 2,75x4,5 a wysokosc to cos ok 2,55 mysllam moze o jakies scianie wnekowej...tak zeby byly tam i ubrania i wszytkie inne rzeczy...ale cenowo to tez musi jakos wygladac...macie moze jakies pomysly?BRW odpada juz,synak meble tez,w komandorze nie wiem jak zaprojektowac ale i tak drogo wychodzi :/,meble mazowieckie jak narazie tez,ikea jakos tez tak srednio i daleko jest ode mnie macie moze jakie spomysly na umeblowanie tego pokoju?aha w tej dluzszej scianie sa drzwi w odlegosci ok 60 cm,okna sa na tej mniejszej i dlugosc ktora zostaje pod oknem to tylko ok 80 cm
help me
Mary_Q jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując