Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ponad 75kg! spójrz prawdzie w oczy- wątek ze zdjęciami i poradami
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-17, 20:44   #109
yowia
Raczkowanie

Dot.: ponad 75kg! spójrz prawdzie w oczy- wątek ze zdjęciami i poradami

Cytat:
Napisane przez Blondyna20 Pokaż wiadomość
Też jestem od dzisiaj na tej diecie co Ty
"odchudzanie na zawołanie" ciekawe czy coś mi ona da
Ja stosowałam SB...owszem schudłam 3 kilogramy ale nie byłam w stanie funkcjonować , nawet raz zemdlałam...czemu nie wiem, stosowałam się do reguł...najwyraźniej nie była dla mnie, ale na pewno warto ją spróbować w twoim przypadku bo faktycznie na niej się chudnie.
Mam nadzieję ,że i na tej schudnę
A akurat nie trzeba ćwiczyć to coś dla mnie

Pozdrawiam i życzę sukcesów...
Bardzo sie ciesze ze nie zaczynam sama w sumie to nie licze na to ze zrzuce 3kg w 9 dni, ale obym cos zrzucila jedzac w ten sposob, bo 4 posilki, wybieracaj takie pysznosci jakie sa w tych grupach to chyba lepszej diety nie ma wiec teraz to tylko trzeba bedzie sprawdzic czy ONA działa:P Ja od wieków jadam 4posilki dziennie staram sobie je teraz ukladac by bylo jak nalezy
SB wyprobuje,kolezanki tu mnie przekonały ale narazie się tylko edukuje w tym kierunku jak skoncze to, zabiore sie za SB.
A z tymi cwiczeniami to mysle ze warto pocwiczyc, moze 3kg w 9dni to nie AZ TAK DUZO,ale nawet by skóra nie "zwisała" a i dla zdrowia lepszego samopoczucia warto sie nimi zainteresowac. Miesnie tez potrzebne do redukcji masy Ja kiedys nie znosilam wiczen, chcialam chydnac tylko ograniczajac posilki,moze i sie chydnie,ale po cwiczeniach ciało ZAWSZE wyglada lepiej. Dlatego od kilku m-cy latam na aerobik(minimum 2x w tyg) do tego w wakacje mam wiecej czasu wiec zabralam sie tez w inne dni za rower i skakanke
Tak wiec jesli chcesz cos zrzucic to polecam jakies cwiczenia, nawet i dla lepszej przemiany materii
yowia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując