Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Meridianki łączmy się!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-17, 21:46   #2666
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20
Dot.: Meridianki łączmy się!

Cytat:
Napisane przez Faficzkowa Pokaż wiadomość
\
aa chyba że tak ale w sumie 2,5 litra to i tak sporo ale bardzo dobrze ja w sumie wypijam ok litra... w pracy trudno mi pić więcej myślę że to za mało... ale cóż

oby to była faktycznie wola z tego upału... ale ogólnie zaniedbałam w tym tygodniu bieżnie... jak od jakiegoś czasu co dziennie ewentualnie min 4 razy w tygodniu biegałam 30 min tak w tym ani razu bo wracam do domu ok 21 i nie mam siły... i to chyba też dodatkowy efekt na wadze.... ale spoko spoko zejdzie od poniedziałku poprawa

no to gratulacje kochana fakt każde gram to sukces

pewnie masz racje z tymi kilogramami jednak ja np mając 163cm wzrostu nie będę warzyła mniej niż 65 kg bo wiem że mniejsza waga po 1 nie jest dla mnie do osiągnięcia a po 2 nawet jakby była to bym nie potrafiła jej utrzymać... a jak pamiętam siebie ważącą 68kg to i tak super wyglądałam i dobrze się czułam więc osobiście wystarczy mi 65 więc nie patrzcie na tabelki a na to jak się czujecie

zmykam się pakować bo jadę na weekend na jurę krakowsko-częstochowską... niby to niedaleko a ja tam nigdy nie byłam ciekawe jak będzie hhiih
miłego weekendu szczuplaczki

ps. po weekendzie obiecuje więcej zdjęć fryzurki, na razie tylko tyle...
nr 1 w miarę widać obcięcie... zdjęcie robione na szybko o 6 rano przed wyjściem do pracy wiec wybaczcie jednak nie widać tego krótszego przodu ale ogólnie coś innego
nr 2: kolorek... czyli te refleksy
blondi i jak? spójrz na to okiem eksperta
No powiem Ci ,że bardzo ładnie Bardzo mi się podoba
Jak masz przód ścieniowany to od razu masz szczuplejszą twarzyczkę
Jak dla mnie bez porównania, niby nie wiele a jednak rzecz tkwi w szczegółach Co do tyłu...świetnie! taki odblask masz zrobiony i super ścieniowane Ogólnie jestem bardzo miło zaskoczona mimo iż nie masz grzywki jest ekstra bo przód ścieniowany daje już całkiem inny obraz
Ślicznie

MamoNiny...no właśnie ja też się czuję napompowana
Na dole brzucha...w ogóle jakieś takie oponki...
Na dodatek krwawię lekko bo mam 14 dzień cyklu eh...
Blondyna20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując