Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-17, 20:54   #1935
19martusia86
Zadomowienie

Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. III

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Nie oglądam - każdy poród jest inny i nie wiadomo jak będzie nasz wyglądał, a to co czasem pokazują nie nastraja optymistycznie - więc po co się denerwować
Ja też nie oglądam. Mam wrażenie, że pokazują same najgorsze rzeczy. Odpuszczam więc. Mam dziwne wrażenie, że i tak urodzę i dodatkowy stres mi nie pomoże. Zwłaszcza jak będę zakładać, że zaraz stanie się to i to...
Cytat:
Napisane przez zartownis Pokaż wiadomość
moj gruby brzuchol zostal juz 30 razy obejrzany
To sie nazywa sukces

A ja naogladalam sie dzis wczesniaczkow i wcale mnie takie obrazy nie raza, nawet jeden byl taki 27 tyg to cos w wieku Patricka
Zaczynasz być sławna
27 tyg. to straszne maleństwo

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość
My mamy teraz cyfrową lustrzankę. Filmu nią nie nakręcimy. Zostaje tylko telefon komórkowy

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Co do kocyków, to ja dziś odkryłam, że zupełnie zapomniałam, że jeden już kupiłam. Ten z Tchibo
Ja jeszcze żadnego nie kupiłam. Teraz żałuję, że nie kupiłam jak była ta promocja w Lidlu... przez to, że płci nie znałam, a mogłam brać niebieski bo w niebieskim to i dziewczynka i chłopiec ładnie wyglądają. Ech, głupia baba ze mnie.
19martusia86 jest offline Zgłoś do moderatora