Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moje decupagowe szaleństwo
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-17, 21:28   #8
Pupil
Osiołek z zakątka :)

Dot.: Moje decupagowe szaleństwo

No to idąc po kolei - łyżka podoba mi się bardzo, fajnie że widać spod niej rysunek drewna. Na początku trudno wymagać cieniowania więc jest ok
Puzderko z aniołkami bardzo wdzięczne, jedyne czego mi tam brakuje to podłogi dla aniołków, bo w tej chwili są tak zawieszone w powietrzu ale poza tym bardzo ładne
Deseczki są super, ta z chabrami podoba mi się bardzo bardzo.
Kuferek dla młodego pirata też jest świetny, widzę że próbowałaś nawet przecierek. W każdym razie kuferek bardzo urokliwy
Słoik wielokolorowy, podobają mi się Twoje próby z kolorem, to dobrze że nie boisz się trochę "pomazać" bo daje to naprawdę fajny efekt.
Co do pudełek to osobiście nie lubię dekupażu na bejcowanym tle, bo on się tam gubi i nie daje możliwości pocieniowania wzoru, co powoduje, że wzór jest na pudełku taki "obcy". Piękny wzór maków, wymaga tylko bardzo ładnego i pracochłonnego cieniowania. Poza tym domalowałabym tym makom łodyżki do krawędzi pudełka bo teraz wyglądają nienaturalnie.
Ogólnie początki bardzo ładne, widać że nie boisz się eksperymentować więc próbuj dalej i nie obawiaj się kraka, jednoskładnikowy jest najprostszy na świecie i właściwie nie da się zepsuć nim pracy
Gratuluję udanych początków.

[SIGPIC][/SIGPIC]

Edytowane przez Pupil
Czas edycji: 2009-07-17 o 21:29
Pupil jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując