Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-17, 21:51   #1951
Biedroneczkaolga
Zadomowienie

Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. III

Cytat:
Napisane przez karamari Pokaż wiadomość
Nie znam sytuacji, ale wydaje mi się to mimo wszystko co najmniej dziwne... W końcu to w pierwszej kolejności ze wskazań lekarskich sami lekarze ją 4 razy pocięli A potem zamiast w cywilizowany sposób uświadomić, wyjaśnić i ostrzec przed konsekwencjami - potraktowali jak przedmiot Jestem zdania, że każdy ma prawo decydować sam o sobie, nawet jeśli to medycznie niewskazane, głupie albo nikomu się nie podoba...

Dziękuję!!!

Też jestem minimalistką kosmetyczną
Tylko zamiast Oilatum będę używać rossmannowskiego olejku do kąpieli z serii dla wrażliwców.
Oliwka tylko w razie konieczności.
Na pupcię też tylko w razie potrzeby.

A podobno szampon na początek w ogóle nie jest potrzebny?

Trzymam kciuki za TummyTub!

Co do pogody, to mam podobne odczucia! Wszyscy mdleją, a ja kwitnę
Dzisiaj byłam na otwartym basenie i myślałam, że to jest właśnie ten moment, dla którego się żyje
I też mi żal, że ma się rozpadać i ochłodzić

Serdecznie dziękuję!
Już mi pierwsze emocje trochę przeszły i się nieco uspokoiłam
Ale wrażenie było piorunujące

O rany, jak się taki transparent robi?!?!?!33
Cool Wielkie dzięki

Śliczny masz brzuszek - wcale nie gruby, jak ciągle kokietujesz
Moja córeczka też mało medialna jest - gdy chcę komuś pokazać, jak mnie kopie, to nagle się uspokaja

Wielki dzięki, Malinko!!!
Twój pierwszy link to dla mnie strzał w 10 Ponownie wystawili tę aukcję i miła Pani już nawet potwierdziła moje kolorki Będą mi pięknie pasować

Zgadzam się, że kompletowanie wyprawki, znając płeć, jest stukrotnie łatwiejsze
Do tej pory kupowałam bezpieczne unisexy bez przekonania

Gratuluję!!!
I jak tego dokonałaś, bo moja malutka dziewczynka w 31 tc 1500g (choć lekarz zastrzegł, że pomiar jest już nieprecyzyjny)?
nie żałowałam jedzenia teraz mam wole i żadnych zmartwień więc pewnie zadziałało zadowolona mamusia - zadowolony dzidziuś