2006-02-18, 19:16
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Biura Podróży
Cytat:
Napisane przez nati__xxx
A co myślicie o ofertach portalu www.wakacje.pl ?? Nazwę biura poznaje się dopiero po rezerwacji,trochę mnie to przestraszyło ale przeczytałam że rezerwacja nie zobowiązuje do zakupu wycieczki więc może warto zaryzykować?? Mają sporo dobrych opinii.Interesuje mnie Majorka,konkretnie El Arenal-może któraś z Was tam była??Podobno rewelacyjne miasteczko  Nie zależy mi na tym żeby być w jakimś luksusowym hotelu-może to byś mały hotelik-byle by nie kapało na głowę,nie było jakichś wielkich robali i było czysto  A tam właśnie większośc ofert to małe gotele,pensjonaty-wydaje mi się że stąd te ceny-jak myślicie??
|
El Arenal to typowe turystyczne miasteczko jak Callela na Costa Brava czy Rimini we Włoszech. Jeśli szukasz nocnego życia, to jest ono właściwym miejscem. Jeśli jednak zależy ci na odpoczynku, pięknych krajobrazach (skały, morze i baseny z morską wodą na skraju przepaści) to powinnaś wybrać drugą stronę wyspy - miejscowości maja w nazwie "Cala", np. Cala dOr, Cala Lombards, Cala Figuera (zatoczki i małe piaszczyste plaże). Generalnie El Arenal to hałaśliwe miejsce pełne turystów różnej maści
|