dzieki Lejdsiki

po lekarzu jestem szcesliwa. Niestety zła wiadomośc dla Jane, ponieważ lekarz był miły dziś, jestem bardzo zadowolona z wiyty, jednak nie spytałam o tego cpacirokowc,a chyba przez to ze taki zakrecony dzien. Ale nie tylko. Bo dlatego, ze nie znam go tak dobrze i to dopiero moja 3 wizyta u niego i nie chcialam pytac i takie sprawy ktore mnie nie dotycza, jakoś było mi głupio
witaj
Sunset
Ala tak z tesciowa, ale nei chce juz na forum pisac doklandie.Skopiuje z innego watku w którym napisałam mniej wiecej:
Powiem jedno: jest fałszywa i nie dam sie wiecej zwieśc jej miłym słowkom. I jedna wazna rzecz napisze: ze osmielila sie na moja rodzine moiwc bezczelnie przy mnie. To chyba świadczy o niej.
A ja nie bede ukrywała, ze sie wkurzylam ,ze przyszla bezczelnie ze swoja córeczka. A ta córeczka zobaczylam oj humor i zaczela dogadywac. Dla nie to są dziwnie ludzie. Bo najpierw glupio gadaja a zaraz przepraszaja.
Juz kiedys mialam okazje zauwazyc, ze niestety, mojego Tz rodzina jest taka. Jak sa za coreczka tak to by innych zabili, mimo ze coreczka alhololiczka zawinila