Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-17, 22:55   #1081
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
dzieki Lejdsiki po lekarzu jestem szcesliwa. Niestety zła wiadomośc dla Jane, ponieważ lekarz był miły dziś, jestem bardzo zadowolona z wiyty, jednak nie spytałam o tego cpacirokowc,a chyba przez to ze taki zakrecony dzien. Ale nie tylko. Bo dlatego, ze nie znam go tak dobrze i to dopiero moja 3 wizyta u niego i nie chcialam pytac i takie sprawy ktore mnie nie dotycza, jakoś było mi głupio

witaj Sunset

Ala tak z tesciowa, ale nei chce juz na forum pisac doklandie.Skopiuje z innego watku w którym napisałam mniej wiecej:
Powiem jedno: jest fałszywa i nie dam sie wiecej zwieśc jej miłym słowkom. I jedna wazna rzecz napisze: ze osmielila sie na moja rodzine moiwc bezczelnie przy mnie. To chyba świadczy o niej.
A ja nie bede ukrywała, ze sie wkurzylam ,ze przyszla bezczelnie ze swoja córeczka. A ta córeczka zobaczylam oj humor i zaczela dogadywac. Dla nie to są dziwnie ludzie. Bo najpierw glupio gadaja a zaraz przepraszaja.
Juz kiedys mialam okazje zauwazyc, ze niestety, mojego Tz rodzina jest taka. Jak sa za coreczka tak to by innych zabili, mimo ze coreczka alhololiczka zawinila

jestes DOMI.....jak mi ciebie zal.....rany naprwde...az zle sie czyta co tam u ciebie sie dzieje.... jakas masakra.....

a to wszystko dobija sie na waszej corce.....

co za ludzie....

dobra ide luu bo sie zdenerwoalam troszke...eh

buzaczki i dorbnaocka
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora