Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lipcowo-sierpniowe "Letnie słonko świeci, na świat przychodzą nasze Dzieci"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-18, 06:24   #925
Tulipfever
Rozeznanie

Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe "Letnie słonko świeci, na świat przychodzą nasze Dz

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
jak pomysle o odwiedzinach to mnie cos trafia.......nie wiem czy bede miala ochote i czas na towarzystwo ale jakos to bede musiala przezyc, napewno bede przyjmowala 1 gosci gdzies po poludniu i to tak mysle tydzien po zaczac jak bede w domu, no chyba ze wpadnie ktos bez zapowiedzi -przypuszczam sasiedzi i najblizsza rodzina
Dzieki za odpowiedz
Ja chyba tez przez pierwsze dni bede ten czas rezerwowac tylko dla naszej trojki. Bardzo czekam na ten czas poznawania sie
A potem zapraszamy na odwiedziny- najchetniej po jednej wizycie dziennie- aby nie wymeczyc ani malenstwa, ani nas samych
Zapowiedzi jak najbardziej sa wskazane, nawet sasiadow czy bliskich. W Holandii jest to nie do pomyslenia, ze ktos wpada Ci do domu niezapowiedziany, obojetne czy to rodzina, czy znajomy- musi sie zapowiedziec przynajmniej na 24 godziny przed, porzadek musi byc

Cytat:
Napisane przez frida110 Pokaż wiadomość

Moja malutka w brzuchu właśnie miała czkawkę Pierwszy raz.
Gratuluje czkawki!

Cytat:
Napisane przez magi77 Pokaż wiadomość
Witajcie
wpadam tylko na chwilkę powiedzieć, że wróciłam do domku. Wpisana jestem na rezerwę na patologię i od jutra mam się dowiadywać czy jest miejsce. No chyba, że ruszy mnie wcześniej, bo ponoć jestem zwarta i gotowa, hehe raczej rozwarta i gotowa Miedniczki od ostatniej wizyty, w 36tc, się nie powiększyły, tzn. są 6 i 16mm. Ginka zrobiła mi masaż szyjki... nie powiem jak to bolało, mało jej kolanami nie udusiłam, tak nogi zaciskałam.
To co, zaciskam

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
oj chyba gin jak mnie badal dzis za mocno szyjke podotykal.......bo odchodzi mi czop

no wlasnie nie wiem co jest granegin mowil ze szyjka zamknieta a ja wlasnie bylam w kibelku i na majtkach mialam duza ilosc zoltej galaretki, to juz nie to samo co mialam te biale grudki sluzu..... nawet wytarlam na papier i pokazalam mamie co to-a ona"zbys jeszcze dzis nie urodzila"
wiec nie wiem czy to przez to badanie gin pobudzil szyjke czy co.....poki co sladow krwi nie bylo w tym.......
Jej, jak juz blisko
Jak sie dzisiaj czujesz?

Dzien dobry dziewczynki jest sobota
Maz poszedl do pracy , ale wroci za kilka godzin. Ja zaraz troche posprzatam i bede czekac na gosci. Pogoda wspaniala, jest chlodno i leje . Moze wieczorem zabiore meza do kina- w koncu to prawie ostatnia szansa.
Tulipfever jest offline Zgłoś do moderatora