2009-07-18, 07:18
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Cytat:
Napisane przez kochanie
No często mają z głupkami do czynienia(czyli mną)  
Mam nadzieję, że jednak bioder nie owinę stanikiem, ostatnio nosiłam 70C i nie było tak strasznie - no ale to jednak nie było to... Stanik na szczęście zakładam dobrze - kiedyś robiłam to źle, ale wtedy byłam całkowicie nieuświadomiona i nosiłam 75A  Teraz mam bardzo krótkie ramiączka no i w ogóle widzę ogromną różnicę.
A pod biustem niedawno miałam 73 cm, mierzone wg przepisów  to może ten stanik atlantica nie będzie taki tragiczny
Co do Triumpha - mam takie samo zdanie. Kiedyś była to dobra firma, ale teraz jest ogromny wybór firm, materiały są dużo lepsze, a oni się cofnęli w rozwoju... Nie rozumiem, czemu nadal są uważani za markę ekskluzywną, ceny mają prawie jak felina, a jakość duuużo gorsza. Wiesz, ja bym mogła nosić lepsze staniki, ale. Mam za mały biust na noszenie dobrych firm, do których mam łatwy dostęp. A niestety nadal się boję zamówić przez internet, pewnie kiedyś do tego dojrzeję  Albo przytyję tak, że mi żebra tłuszczem zarosną 
|
Nie to miałam na myśli Głupków robią z nas wszystkich, bo przecież to wydawałoby się logiczne, że skoro metka głosi 65x tzn. że stanik nie powinien być aż tak rozciągliwy, skoro najpewniej będzie go nosiła szczupła pod biustem kobieta, a tu niemiła niespodzianka Nie lubię takich zagrań. Triumph chyba jedynie na cenach próbuje sobie świadectwo luksusowej marki wyrobić, ale coraz bardziej zwiększa się świadomość kobiet i myślę, że niedługo to do kogoś z nich dotrze (i nie tylko z nich). W przeciwnym razie przegrają i to z hukiem z firmami, które robią dobre konstrukcyjnie biustonosze, bo za takie jestem w stanie zapłacić sporo. No, ale wtedy mam świadomość, że stanik nie rozwlecze się po kilku praniach ręcznych, bo co to za interes? Wolę wydać 2x więcej, ale mieć pewność, że płacę nie za otoczkę, a za faktyczną jakość 
Polecam La Senzę jeżeli masz dostęp do niej- tutaj mogłabyś spokojnie celować w 70, bo u nich nie trzeba specjalnie obwodów zaniżać A i jakość/wzory i ceny przyjemne 
Boże jaki skwar od rana Najgorsza pogoda z możliwych jak człowiek jest chory, zdechnąć można.
|
|
|