2006-02-18, 19:31
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kolejne dziwne recenjze
Cytat:
Napisane przez justa79
recenzje użytkowniczki Eve^:
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...sername=Eve%5E
część napisana capslockiem, może poprosić o poprawienie? i tak trudno się je czyta, aż mnie dreszcze przechodzą, jak w każdej widzę "konsystęcję", "ktura" jest "bardzio". grrr.... ja w wieku 13 lat umiałam już pisać 
|
Cytat:
ta szminka jest okropna i nic nie warta.Moje kolerzanka A.C ją miała bo ona jest jej fanką i tych wszystkich kosmetyków joko kture są beznadziejne i do czterech liter
|
fajnie , pozdrów koleżankę 
Cytat:
Napisane przez wyżej wymieniona recenzentka
MOCNY JEST TEN TONIK NIE DLA MNIE I POŁOWE ODDAŁAM KOLERZANCE KTÓRA MA PROBLEMY Z CERĄ I DZIAŁA PO DWÓCH TYGODNIACH ZMIANY BYŁY WIDOCZNE I ZAÓWARZYŁ TO PRAWIE KARZDY
|
Już ją lubię 
recenzje krótkie aczkolwiek treściwe, dowiedziałam się, że autorka ma fajną koleżankę
wiem, że błędów gram i ort nie powinno się publicznie wypominać,a le tutaj nie mogę się powstrzymać, bo albo ja jestemjakaś niekumata, albo ... no nie wiem,
wazne jest to, że musiałam kilka razy preczytać słowa zawarte w jednej z recenzji:
Cytat:
MAT JEST NA JAKOMSI GODZINE PRYSZCZY NIE MAM WIĘC NIE WIEM CZY DZIAŁA ANTYBAKTERYJNIE
|
o co w tym chodzi, domyśliłam się dopiero przy przeczytaniu na głos z wiekiem robię się coraz głupsza :/
|
|
|