Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Aparaty ortodontyczne, cz. VI :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-18, 11:01   #3088
CatchyKathy
Wtajemniczenie

Dot.: Aparaty ortodontyczne, cz. VI :)

Cytat:
Napisane przez 1000days Pokaż wiadomość
Łuk termoaktywny!
Trzecia osoba z takim łukiem. A przynajmniej trzecia, która wie, że go ma.
Też taki mam, śmieszna opcja. Np. pijesz gorącą herbatę i czujesz jak łuk napina Ci zęby i one tak fajnie drętwieją

Jezu, ja chce shake'a z Mc Donalds'a !!!

Swoją drogą to dzień dobry, cześć i czołem, zaczęłam wakacje!! Wcześnie, nie? Popraweczka mi się trafiła... I będę miała całe dwa dni wakacji, juhu! Bo w poniedziałek latanie za pracą (i mieszkaniem). No i muszę się zapisać do chirurga na wyrwanie ostatniego zęba i tak mi się kurna nie chce, że to poezja...
Zmobilizujcie mnie jakoś
Mobilizuję Cię!

Kurczę, no teraz już wiem, że mam taki łuk A czym on się różni od normalnego? Inaczej działa? Poszukam coś w necie o nim.

Wstałam o 8 ale do tej pory leżę. Trochę aparat i szwy dają w kość więc wziełam ketonal
Opuchlizna nie schodzi, a sinieje
Taka śliczna pogoda a ja muszę siedzieć w domu!

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska299 Pokaż wiadomość
I też ogólnie orto bardziej polecała mi jednak metalowy.
Jakie kolory gumek polecacie ? bo to teraz będzie (chyba) najistotniejsza sprawa
Niebieskie Ja mam białe bo orto wogóle nie zwraca uwagi na to, że jestem kobietą i to mi wcale nie jest obojetne jaki mam kolorek
Chyba, że na poczatku muszę mieć jakieś białe
Następnym razem zanim rozdziawię tam paszczę to powiem, że nie chcę białych gumek

Edytowane przez CatchyKathy
Czas edycji: 2009-07-18 o 11:05
CatchyKathy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując