Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Itakowy nowy wątek-od pachnideł do mazideł, ZAPRASZAM :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-18, 12:31   #436
itaka
DobraRada-NieGłaszczGada.

Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
GG do itaka
Dot.: Itakowy nowy wątek-od pachnideł do mazideł, ZAPRASZAM :)

Cytat:
Napisane przez biala_malpeczka Pokaż wiadomość
Itako kusicielko niedobra
Pytam z pewną taką nieśmiałością.. , czy znalazłabyś coś u mnie za Miss L'eau ?
No niedobra , niedobra jestem czasem, wiem......

W tej chwili już nic mnie u Ciebie nie interesuje Chciałam Ci oddać Ninkę Love By za Escadę Moon Sparkle, ale nie chciałaś....

A za MDC L'Eau tym bardziej obecnie nic dla siebie nie widzę

Ale zaglądam do Twojego wątku w miarę często, więc w razie czego krzyknij

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Cytat:
Napisane przez paprak Pokaż wiadomość
witam
Nie chcialabys wymienic
ELLE YSL EDP 30 ml. Nowe, nieotwierane, zafoliowane, prosto z perfumerii. Bardzo dobre opinie na KWC. Zastanawiam się czy oddać....będę wybredna,bo zapach jest śliczny.Można kusić czymś extra owocowo-kwiatowym... typu zapachy z mojej wish-listy Dla pytających - zakup w Galerii Forum Gliwice.
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=21166
na Pure Poison Elixir? Moze cos innego wpadnie ci w oko w moim watku. Podoba mi sie kilka rzeczy u ciebie
Pozdrawiam
Witaj

Pure Poison Elixir
jest dla mnie jednym z cięższych zapachów, szukam lekkich, owocowo-kwiatowych Akurat ten nie najduje się w moich klimatach zapachowych .....

Ale napisałaś, że podoba Ci się klika rzeczy u mnie, mogę prosić abyś napisała co jeszcze Ci się podoba oprócz ELLE ? Może się ugadamy co do tych pozostałych "kilku" kosmetyków, bo z zainteresowaniem przejrzałam Twój wątek, masz nawet fajne kosmetyki

Pzdr

B
ądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój...

Fragrantica

Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976
itaka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując