Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wielkie problemy z usypianiem córki...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-18, 11:42   #11
gosiaczek071
Zakorzenienie

Dot.: Wielkie problemy z usypianiem córki...

albo kup jej nową pościel, jakiegos pluszaka duzego albo tak jak dziewczyny pisaly- lalę. Albo przem,eblujcie pokoik. mozesz przeciez tez ją zapytac, czy sie czegios boi... prawie 2 letnie dziecko jest juz rozumne przeciez... zasypianie z nią w takim wieku moze pogorszyc sprawę. MAla jest juz na tyle dorosła, ze powinna od dawna spac sama. No i podstawa- wymeczyc fizycznie. ja przed poludniowa drzemka biore hanke na dwor (ma 16 m-cy) i lata biega, robi co chce i pada ok 13. moze u was sp[rtawdzi sie to wieczorem??? a jak nie da rady noc zerobic to wez jką do psychologa. moze to smiesznie zabrz,mi, brac niespelna 2 letnie dziecko do psyhcologa ale onie naprawde porafia pomoc. moja kolezanka z watku wziela swojego rocznego synka, gdy mial problemy z porozumiewaniem się z tatą. reagowal na niego alergicznie i nie chcial wogole na rece do dniego itp i po wicycie zmienilo sie wsyztsko o 180 st. takze jesli nic nie pomoze to moze chociaz psycholog...?

powodzenia w kazdym badz razie. najlepiej wsyztsko wywalczyc konsekwencją. u nas tez sie to sprawdza... nie jest latwe, ale dzial. buziaki
gosiaczek071 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując