Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Papierowe Wariacje Titanii czyli wszystkiego po trochu :-P
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-18, 16:50   #123
Titania
Zakorzenienie

GG do Titania
Dot.: Papierowe Wariacje Titanii czyli wszystkiego po trochu :-P

Dzięki piękne i buziaki dla wszystkich odwiedzajacych mój watek

Joasiunia
azakowana to lampioniki nie chciało mi się ich usuwac na bok wiec sie załapały do zdjęcia
Nir miło mi, ze podobaja Ci sie moje kartki, a co do wymianki to mnie kazdy termin pasuje, moze byc i boże narodzenie, chetnie namaluje Ci pawia lub jakis innym motyw jesli chcesz miec kartke w tym klimacie
Fk odezwe sie wkrotce na pw, bo ostatnio jakos nie miałam czasu odpisywac na pw
kaczucha47 miło, ze zagladnełas do mnie tutaj, na ten papierowy kacik
thea2 witaj u mnie i zapraszam ponownie
anita19800 Martus dziekuje Ci pięknie za świetne rameczki w optymistycznych kolorach zawisły juz u mnie na ścianach w sypialni. ta z foczka poszerza moj morski klimat ale ta z makiem poprostu wymiata! bardzo mi sie te maki w origami podobaja, jak zadne inne papierowe kwiaty
teraz ja muszę pomyślec o jakiejs niespodziance dla Ciebie
daget uwielbiam nowe trendy
damurek bardzo miło mi, ze mnie odwiedzasz
belaliza witam!
anka43 no i popatrz, ja tez dołaczyłam do Ciebie, teraz razem robimy pierwsze kartki
jambolaja ta kartke z pawiem idzie zrobic w 3-4 dni ale trzeba zaczekac az powysychaja kontury a potem farbki a potem koraliki w kleju, mi ona zajeła ze 3 tygodnie a to wszystko ze zaczełam ja i zostawiłam w połowie bo miałam lenia
lexor ciesze się, ze podobaja Ci sie moje lampioniki, karteczki z plastiku juz niedługo się pojawią
Hania739 dzięki za odwiedziny
Adaliro staram sie jak mogę, choc nie zawsze wyjdzie tak jak chcę
88Ekaterina88 w prostocie cały urok, dziękuję
Just-in i kolejny typ kartki - outline stickers cards
Literka96 witaj i tutaj u mnie, jak podasz mi swoj adres na pw to wysle Ci jakas karteczkę, bo wkrotce ich bedzie mi przybywac
EwcIaKIcIA hi, hi, już nie bede mieszać szkła w papierowe sprawy bo odciąga ono uwagę oceniajacych i potem nikt nie zwraca uwagi na moja kartke
sioodemka bardzo mi miło kochana, chetnie jakies powysyłam

ojej, ale duzo odwiedzajacych ale strasznie mi miło z tego powodu, ze tak tłumnie do mnie przybywacie

wczoraj zrobiłam kolejna karteczke ze złotymi outline stickers, ale jakos nie jestem do niej przekonana cos mi sie krzywo nakleiło te kwiatki ale one same jakies takie w jedna strone sie pochylaja, ot, taka sobie "cytrynowa" karteczka
a kolejne fotki to zdjecia ramek od anity19800, juz zawisły na ścianie i cieszą moje oko, kiedy tylko nie przejde koło nich. Marta - Big Thanks dla Ciebie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00009.jpg (100,5 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00012.jpg (82,5 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00046.jpg (41,1 KB, 34 załadowań)

Edytowane przez Titania
Czas edycji: 2009-07-18 o 17:37
Titania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując