Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prześwity blondu po farbowaniu na brąz.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-18, 19:36   #7
dziewcze22
BAN stały

Dot.: Prześwity blondu po farbowaniu na brąz.

Cytat:
Napisane przez niczka87 Pokaż wiadomość
Cześć.

Mój naturalny kolor włosów to ciemny blond/jasny brąz. Kiedyś bardzo długo miałam baleyage [oczywiscie blond - rozjasniaczem], potem zdecydowałam się pomalować na brąz, później znowu pasemka rozjaśniaczem i potem znów wchodzenie na brąz, troche tego było. Od momentu, gdy zaczęłam malować włosy na brąz po ok 2tyg dzieje się z nimi coś dziwacznego, bo tak: maluje na brąz, wychodzą bardzo ciemne, niekiedy pod czarne podchodzą, a po ok 2tyg widać na nich prześwity blondu, wygląda to tak jakby włosy były "niedomalowane" dobrze, aczkolwiek dopiero po jakimś czasie od malowania. Wiadomo kolor się zmywa, zdaje sobie z tego sprawę, ale dlaczego mam prześwity blondu, skoro włosy od ok pół roku maluje na ciemny brąz? Czym to może być spowodowane? Dodam, że maluję włosy palette albo garnier.
Witaj!!!!!
Na początek powiem tak: STOP FARBOM PALETTE!!!!
Jest to najgorsza farba na rynku i to nie jest tylko wyłącznie moja opinia!
Skoro farbujesz już włosy od tak dlugiego czasu na brąz i nic..to moze czas odwiedzić dobry salon fryzjerski
Twój pigment we włosie jest po prostu tak wypłukany i trza cos temu zaradzić.proponował abym profesjonalne farby.a potem oczywiście odpowiednia pielegnację!
Czyli szampon i odżywka do wlosow farbowanych(w żadnuym wypadku 2w1)to tylko obciąża wlosy...........
Pamietaj rownież że stosowanie szamponów przeciwłupieżowych i roślinnych również wypłukuje kolor..........
Jak masz jeszcze jakieś pytani to pisz
Pozdrawiam
dziewcze22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując