2009-07-18, 18:52
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sztuka bycia fotogenicznym!
Cytat:
Napisane przez brzydkie
No to jest okropne. Tez chciałam byc fotomodelką .Duzo osob mowilo mi sie wystarczy na mnie spojrzec i widac, ze latwo zrobic mi super zdjęcia. Robiłam i koszmar... W lustrze jestem duzo ładniejsza. A tu głupia mina , dziwne przymrużone oczy..
Po prostu dziewczyny sie marnujemy  Musi byc na to jakiś sposób, bo jak wrzucili mnie na nk z okropna fotą , na którym było 15 dziewczyn w tym ja najbrzydsza( a tak nie jest) ....
|
Mi też ludzie nie wierzą, że jestem niefotogeniczna, dopóki się nie przekonają
ja mam w aparacie obracany monitorek, więc widzę się w momencie kiedy pstrykam zdjęcie. I czasem patrzę w monitorku wszystko ładnie pięknie, wciskam migawkę i wyglądam na zdjęciu jak potwór 
Cytat:
Napisane przez Cristinedeville
Ja zauwazylam ze wychodze na zdjeciach gorzej kiedy pozuje...ustawiam sie. Wlasnie wtedy mam najgorsze miny itd. A kiedy robi mi sie spontaniczne zdjecia to wtedy sa super
No u mnie tak to dziala  Po prostu cos robie a clopak mi robi foty 
|
u mnie nawet to nie działa niestety. Tzn. zdarza się, że na takim ładnie wyglądam. Ale na pozowanym też mi się zdarza.
Więc stawiam, że Ty ogólnie jesteś fotogeniczna, tylko jak się ustawiasz zbyt "wydziwiasz" (nie wiem jak to określić, ale chyba wiesz o co mi chodzi )
Czas edycji: 2009-07-18 o 18:55
|
|
|