Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przyjaciółka?
Wątek: Przyjaciółka?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-19, 19:10   #1
Pauline89
Raczkowanie

Przyjaciółka?

Hej Dziewczyny, postanowiłam założyć ten wątek ponieważ chciałabym sie komuś wygadać i wysłuchać opinii osób postronnych... Tak więc dotyczy to mojej koleżanki a nawet przyjaciółki ponieważ znamy sie od 16 lat. Zawsze super sie dogadywałyśmy i świetnie sie bawiłyśmy w swoim towarzystwie. Nie zawsze mogłyśmy spotykać się codziennie jednak utrzymywałyśmy kontakt, a gdy się już spotkałyśmy nie mogłyśmy sie nagadać. Jednak ostatnio to ja wychodzę z inicjatywą spotkań a ona zawsze stara sie jakoś wykręcić- a to brak czasu, a to sesja... Ok, rozumiem to bo sama tez czasami jestem zabiegana ale mimo to staram sie znaleźć choćby godzinkę. Ponieważ studiujemy w jednym mieście ustaliłyśmy że od października będziemy mieszkać razem, a w czasie wakacji poszukamy mieszkania. Kilka dni temu zadzwoniłam do niej żeby dowiedzieć sie co i jak, a ona znów zaczęła sie wykręcać, że chyba będzie mieszkać sama albo z siostrą. Strasznie sie wkurzyłam, bo zostałam na lodzie, a do tego musze szukać sama mieszkania i współlokatorki. Zabolało mnie to tym bardziej, że rok temu byla podobna sytuacja...

Co powinnam zrobić i co myślicie o takim zachowaniu? Nie chce tracić przyjaciółki ale nie chce kolejny raz zostać wyrolowana...