Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Poprawiamy maturę w maju 2009 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-20, 09:54   #3310
Nija_
Zakorzenienie

Dot.: Poprawiamy maturę w maju 2009 :)

Cytat:
Napisane przez Deborah100 Pokaż wiadomość
Jasne, mogę dopasować Tylko pamiętaj, że jeśli modelka na zdjęciu z tą fryzurką ma np. głowę lekko przychyloną w prawo/lewo to Ty też na zdjęciu tak zrób. Będzie łatwiej dopasować. Zresztą zrób kilka i wtedy będzie można wybrać.
Super No to będę musiała zrobić sobie makijaż i zaangażować babcię do zrobienia mi kilku zdjęć, bo nie lubię pstrykać sobie sama przed lustrem, męcząc się z odpowiednim ustawieniem aparatu

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Szukam dla siebie ładnej, duużej torebki i coś znaleźć nie mogę- czy ja naprawdę mam aż tak wielkie wymagania? Duża, najlepiej czarna, z porządnej ekoskórki, bez pierdółek, świecidełek i innych ozdobników które mnie bardzo wkurzają i koniecznie na ramię. Gdzie taką znajdę? W czwartek jadę na małe zakupy ( przede wszystkim dla siostry) do wyboru mam tylko Top Secret, Deep'a, Reserved i inne Cropy do których nie chodzę Jest jeszcze etorebka, ale nie wiem jak z jakością ich torebek i trochę się boję bubla jakiegoś bo w sklepie stacjonarnym to wiadomo- mogę pomacać
Ja też jestem dość wybredna jeśli chodzi o torebki. Ale moim zdaniem na etorebce można kupić torebki naprawdę dobrej jakości. I podobają mi się dużo bardziej niż te z sieciówek typu H&M, Reserved, House... Podobno jakość torebek z H&Mu jest tragiczna... Fajne torebki ma Vero Moda, ale trochę drogie W każdym razie polecam etorebkę

Edytowane przez Nija_
Czas edycji: 2009-07-20 o 09:56
Nija_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując