Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-20, 11:28   #83
Konczita
Zakorzenienie

Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"

Cytat:
Napisane przez Nika1980 Pokaż wiadomość
Aguś.... łezka mi się w oku zakręciła...pięknie to napisałaś...dziękuję z całego serca...

W sumie myslałam,że będę bardziej zdołowana w dniu swoich urodzin, ale nie. wręcz przeciwnie. ostatnio czas zmienił swoje znaczenie- nie z powodu ciąży. z powodu mojego męża . odkąd go poznałam jakoś wiele rzeczy widzę w innych kolorach. nie umiem wytłumaczyć. może się sentymentalna robię hihihi

Age is a Matter of Mind......if you don't mind, it doesn't matter.

właśnie właśnie!

Bazylko który to u Ciebie dzień cyklu?

Kropeczko jak samopoczucie??

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

o kurcze masz rację, zapomniałam, że oferujemy też usługę pod tytułem " doprowadzanie do uzyteczności społecznej za pkmocą kar cielesnych na gołą " ...hahahaha
ale ta metoda jest bardzo skuteczna hihi

no daff i rybka całkiem o nas zapomniały! może wrócą podwójne?

muszę się odessać od kompa. dziś dzień lenia !

Nika tez mam andzieje ze dziewczynki nas nawiedza z dobrymi nowinami ... ale juz troszeczke tesknie za nimi .... kurcze i na forum człowiek moze sie zzyc ...
bardzo sie ciesze ze u Ciebie wszystko nabiera takich barw i obytak dalej !

Cytat:
Napisane przez abxcv Pokaż wiadomość
Czasami i baciory potrzebne:d Musi być ktoś kto postawi człowieka do pionu jak mu po głowie jakieś głupie myśli chodzą

racja racja ile ja tu baciorów dostałam ehh nawet nie cche myslec hehee .... ale takie pozytywne są ....
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora