Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-20, 14:51   #716
aniaaa84
Zadomowienie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Mam strasznie dużo pracy,ale dokumenty biurowe odkładam na bok i coś skrobnę

W czwartek juz pojechalismy z moja mamą do Słupska. Myślałam ze się nie spakujemy- tyle tego wszystkiego było. Wieczorem spotkaliśmy się z szefem zespołu muzycznego i to co mówił bardzo mnie uspokoiło. Strasznie sie ochłodziło i co kilka godzin wypatrywałam opryszczki i łykałam heviran. Nerwów niby było mało, chociaż wieczorem nawet tabletki nasenne nie pomagały W piatek kupilismy jeszcze owoce, poszlismy do spowiedzi. Zjeżdżali się kolejni goście, a my dekorowalismy salę i samochód.

W sobotę od rana padało ale to mnie jakoś nie załamało. Fryzjerka mimo, ze nie byłam na próbnej, uczesała mnie jak chciałam i kok trzymał się aż do nocy poślubnej Tak się cieszę ze ubierałam się w hotelu, w spokoju- to była najlepsza decyzja wróciłam sobie spokojnie po fryzjerze, weszłam na salę, popoprawiałam dekorację. Kelner przyniósł mi herbatkę, potem ze swiadkową wypiłysmy lampke wina i przyszła makijazystka. Zrobiła mnie na bóstwo Przyszedł kamerzysta i fotograf. Było fajnie i wesoło.

Wzięłam prysznic. Cały czas padało... I nagle przed błogosławieństwem wyszło słońce Pierwszy do pokoju wszedł oczywiście TŻ i super było zobaczyć to spojrzenie
Powiedział, że go zatkało moja mama pięknie rozpoczęła błogosłąwieństwo. Bez łez się nie obyło. Jak dojechalismy do koscioła, goscie juz czekali, machali do nas. A ja się znowu wzruszyłam. Podczas przysięgi jakos przekręciłam piersze zdanie i musiałam potwórzyć Jak wyszliśmy obsypano nad płatkami żywych kwiatów i bańkami mydlanymi, a my puścilismy dwa białe gołębie. Przy składaniu życzeń rozkleiłam się i łzy mi ciekły cały czas.

Tż wniósł mnie aż na środek sali Pierwszy taniec wyszedł chyba dobrze, bo wszyscy krzyczeli bis! bis Niczego, absolutnie niczego bym nie zmieniła. Jedzenie pyszne, goscie nie zchodzili z parkietu, orkiestra dała czadu poprawiny tez się bardzo udały.

Mielismy sesję z kamerzystą we wtorek rano, ale szybko się skończyła, bo TZ jak byliśmy w wodzie wział mnie na ręce i się potknął i szybko dzwonilismy do fotografa, zeby przełożyć popołudniową sesję na inny dzień.

Jestem żonką

Poczytałam Was trochę.
widziałam na razie tylko zdjecia Agatki- śliczne
Przeczytałam ze Mała nie żyje brakuje mi słów, wobez takiej tragedi.
Zdjęcia będziemy mieć dopiero 8 sierpnia, ale wrzuce tu jutro jakieś fotki od znajomych.
P.s. I jeszcze mi się przypomniało, że po przysiędze ksiadz zachecił nas do pierwszego małzeńskiego pocałunku i rozległy się duże brawa.... hmmm naśmieszniejsze jest to że ja tych braw nie pamietam usłyszałam o nich podczas poprawin...
Świetna relacja, czytając o błogosławieństwie itd. łezki mi w oczach staneły na samą myśl jak to będzie
Życzę Wam żebyście byli szczęśliwi przez całe swoje życie tak bardzo jak w dniu waszego ślubu
Ps. U nas Kapucyni też podobno zachęcają do buziaka już po wszystkim

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Czekam na zaproszenie
Na priv poszedł namiar
Garnitur mamy już kupiony, buty i koszulę także no i krawat W jasnym kolorze ecru.
Garnitur cieeeeeeemny kolor szary (stalowy)
Zdjęcia raczej nie wysle, bo dzieli mnie od TZ 120 km poza tym ja nie wybierałam z nim garnituru Nie widziałam go w pełnym ekwipunku
No to mamy się wśród znajomych
Kolor garnituru przypadłby do gusty mojej połowie - zwłaszcza, że w trakcie zakupów przemknęła mu przez głowę myśl mierzenia kolorku szarego. Kiedyś jednak już miał garnitur w takim kolorze nota bene był w nim tylko dwa razy na swojej studniówce i jakimś weseli, a teraz "mole mają w szafie uciechę z niego" Przypomniałam mu o tym fakcie i z miejsca chłop ruszył w stronę ciemnych kolorków.

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Ja to musialam miec wglad w caly stroj TZ
Ja też mam...bo co do butów to ciekawa jestem czy rzeczywiście sam zdecyduje ...wątpie