Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Poprawiamy maturę w maju 2009 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-20, 16:05   #3314
gwiazda89
Zadomowienie

GG do gwiazda89
Dot.: Poprawiamy maturę w maju 2009 :)

Wróciłam z big city do my city

Tramwaje
Autobusy nieskopodłogowe
Centra Handlowe
Ogródki piwne
Spokój

czyli może być

Podróż nie rozpoczeła się zbyt kolorowo, bo jadę o 6 tramwajem, jeszcze zaspana, i nagle w połowie drogi oświecenie: DOWÓD! no i musiałam się wrócić a i tak nie chcieli sobie go sprawdzić z kopią

Uczelnia blisko dworca i centrum. Jedynie dwa przystanki autobusem, więc wracałam już spacerkiem uczelnia coraz bardziej mi się podoba, ta nowa hala jest cudna, a jeszcze budują drugą i raczej przed październikiem skończą a jak widziałam drzwi do katedr różnych działów fizjoterapii to mi tak ciepło się na sercu zrobiło, że ja już nie długo tam zawitam i znalazłam dziekanaty, akademik, stołówkę, ksero po 10gr tanio
Nebya jak czekałam na pociąg powrotny to siedziały obok mnie dwie dziewczyny z Rzeszowa, które dostały się na Ligotę może zarazić Cię ich sukcesem medycyny na ŚUM

Co do torebek to ja choruję na torby z diverse ogólnie lubię taką sportową elegancje niedawno kupiłam sobie czarną dużą torbę właśnie z diverse z takiego śliskiego materiału i z trwałymi uszami co u mnie jest bardzo ważne tylko jak szukam jakiegoś drobiazgu to tak z 10 minut bo mam taki bałagan ale jak torebka ma być dodatkiem to mam taką mała srebrną z londynu ja mam tak, że trochę ich mam, ale nie wymieniam ich tylko jak w jednej chodzę to chodzę i chodzę, aż mi się znudzi, albo innej nie kupię