Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - co tym razem? ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-20, 16:31   #4
olkaa_pw
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Amoura Pokaż wiadomość
Pogrubiony fragment moglabym sama napisac
Bardzo ladna dziewczyna z ciebie Poniewaz ladnemu we wszystkim ladnie, kolor z ostatniego zdjecia powinien pasowac Naturalny kolor tez masz bardzo ladny ale ciezko byloby go teraz odzyskac.
Zeby zmniejszyc optycznie twarz musialabys chyba wycieniowac mocno wlosy, szczegolnie przy twarzy i miec fryzure na ´krola lwa´
dziękuję
Owszem, naturalny kolor mam ładny, tylko, że czuję się w nim tak, że nie wiem, gdzie się kończę ja i zaczyna otoczenie, gdy na siebie patrzę. Widać tylko oczy, wielki okrąg (w sensie twarz) i nic więcej.. Czuję się w blondzie po prostu niewyraźna
Wiem, że cieniowanie służy wyszczupleniu, ale z kolei moim od dziecka słabiutkim włosom już nie. Robią się dwa, sklejone, cieniutke strączki i tyle. Były już takie mądre fryzjerki, które chciały mnie cieniować - patrz zdjęcie.

Cytat:
Napisane przez sexysoul Pokaż wiadomość
mi się podobasz tak jaka jesteś aktualnie. Blond zupełnie Ci nie pasuje. A ten rudy.. jakoś Cię w nim sobie nie wyobrażam. Co do fryzury. Widzę Cię we włoskach za ramiona, pocieniowanymi, lekko pofalowych + grzywka na bok :P
A jeśli chcesz krótkie to wydaje mi się, że fryzura ala "rihanna" powinna Ci pasować.
krótkie? zawsze marzyłam o włosach długich, chociaż przy długości którą właśnie mam zawsze się buntują i zaczynają strasznie wypadać.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00286.JPG (6,8 KB, 87 załadowań)
G.

licencjuszka resocjalizacji.
przyszła pani mgr, psychoterapeutka i dancehall queen
bo miłość jest silniejsza niż śmierć.

http://www.nowakadriana.blog.int eria.pl/

Edytowane przez kaska222
Czas edycji: 2009-07-20 o 21:48 Powód: post pod postem
olkaa_pw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując