2004-08-27, 20:05
|
|
Raczkowanie
|
Re: Może wreszcie się uda............
wiesz, Silvio - taka mala sugestia - a moze podklad w innej formie - kremowy albo kompakt - a nie plynny?
Ja tez mialam w moim zyciu kupe podkladow raczej z dolnych i srednich polek i zaden mi nie podpasowal na tyle bym chciala go zakupic ponownie. Ostatnio troche sie pozastanawialam, poczytalam Wizaz i doszlam do wnioskow nastepujacych:
1. bylam zbrzydzona konsystencja fluidow, nie znosze miec podkladu na palcach, a gabeczka nie wszystkie daja sie dobrze rozprowadzic - zdecydowalam sie wiec na podklad w kompakcie (nawilzajacy) i wyglada na to ze byl to dobry wybor, choc zobaczymy co powiem za miesiac 
2. nie warto oszczedzac na podkladzie. To chyba nawet powinnam napisac na pierwszym miejscu. . Wiem ze brzmi to bardzo hm, snobistycznie, ale ... naprawde jestem osoba, ktora raczej nie kupuje sobie drogich kosmetykow, jesli moze kupic tansze - i to takze z doswiadczenia, wiekszosc nie rozni sie az tak bardzo jakoscia. Ale perfumy i podklady (te drugie od dokladnie wczoraj ) stanowia wyjatek od tej reguly. Takze dlatego ze podklady drozszych firm maja bogatsza palete kolorystyczna!
Wypisz sobie moze z Wiazzu te podklady ktore Cie interesuja i sa odpowiednie dla cery suchej i potuptaj z lista do perfumerii. I probuj ...
Powodzenia!
|
|
|