2009-07-20, 21:29
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. III
Cytat:
Napisane przez malin30
Tego żelu nie miałam, ale wąchałam piling do ciała z tej serii i jakoś mnie nie zachęcił. Wolę Palmolive z algami.
|
Chyba mi się coś pomyliło, bo wkleiłaś link do płynu micelarnego z tej serii, a ja zafiksowałam się na żelu pod prysznic? Jakoś zachciało mi się chyba morza w to lato w mieście
A ja w ogóle rozważam możliwość używania mojego micela do przecierania pupci niemowlaka w razie potrzeby Nie jestem pewny, czy to będzie potrzebne, ale skład ma taki, że nie zaszkodzi. Na pewno bezpieczniejszy niż chusteczki nawilżane
Cytat:
Napisane przez malin30
Ten kremik chyba był. Szukałaś w aptekach internetowych?
|
Cytat:
Napisane przez DDosiek
Ale na stronie piszą, że wypróbowano na dzieciach powyżej 1 roku życia. Chyba, że coś żle zrozumiałąm. Czyli nie jest dla noworodków? No i ciężko go dostać. Nie widziałam go nigdzie w sklepach ani aptekach.
|
Jeszcze nie patrolowałam aptek - zakupy apteczne hurtem jeszcze przede mną Na razie dzisiaj przyszły wszystkie pieluszki Czekam na kocyki i mazidła... Potem będzie apteka
Cytat:
Napisane przez malin30
Dostałam wiadomość, że pościel z ochraniaczem i kocyk dzisiaj wyszły przesyłką priorytetową. W środę powinnam odebrać paczki  Ciekawe, czy od Glucka też już wyszła paczka? Ale nikt do mnie się nie odzywa... Na szczęście płacę przy odbiorze.
PS. "Język niemowląt" też dziś wysłano 
|
Skąd ja to znam - codziennie nowa paczka Dzisiaj odebrałam też DVD z masażem niemowląt 'Dotyk miłości' - może sobie obejrzę na dobranoc
DDosiek, dzięki za informację. Może przyda się później
Dzisiaj Mama mi mówiła, że ja pieluszkowana tetrowo + ceratka nie miałam odpieluszkowego zapalenia skóry... Może się więc wcale nie przyda
Cytat:
Napisane przez DDosiek
Nam położna na szkole rodzenia mówiła, że jak się pojawią skurcze bez wód to mamy czekać do regularnych co 5-10minut (zależnie jak daleko mamy do szpitala). Ale jak wody odejdą,nawet bez skurczy, to jechać do szpitala. a jak wody sa zielonkawe, to do szpitala pędzić.
|
Ewidentnie coś pokręciłam
Cytat:
Napisane przez nnowaa
Malin30 na kiedy masz termin??
Ja mam na 20 września i boję się dużo rzeczy kupować wczesniej żeby nie zapeszyć. A mam wielką ochotę, tyle pięknych rzeczy 
|
Ja nie Malin, ale wg OM też mam termin na 20 września i strasznie się stresuję, że jeszcze tylu rzeczy nie mam
Nie boję się, że urodzę wcześniej, choć i to warto brać pod uwagę... Po prostu nie chcę zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę. W sierpniu z wielkim brzuchem może być mi już ciężko, no a po porodzie chcę się cieszyć pierwszymi chwilami z dzieckiem i koncentrować tylko na niej, a nie zostawiać ją, by jeszcze coś w pośpiechu i stresie kupować
Cytat:
Napisane przez miss.hot
Jestem po wizycie - babka jest naprawdę konkretna i do niej będę już chodziła 
Ze mną i syniem wszystko ok, więc bardzo się cieszę 
Byłam przy okazji w lumpku i kupiłam dla synia śpiworek polarowy i ciepły kaftanik  (zdjęcia potem)
|
Miss.Hot, gratuluję nowej ginki!!!
Ale śliczny śpiworek - też taki chcę Właściwie wszystko jedno jaki, ale w sklepie żadne mi się nie podobają, bo ja mam spaczony gust
Przez to nie mam też rożka
Cytat:
Napisane przez Katarina081
Mąż już nie chce ze mną jechać na zakupy, a słyszałam, ze w H&M i w Zarze są już przeceny 
|
Katarino, piękna kolekcja!
A na wyprzedażach już nic nie zostało, nie masz po co jechać
Cytat:
Napisane przez ja88
Dziewczynki chciałam Wam powiedzieć, że jutro mam 4 podejśćie na prawo jazdy  Trzymajcie za mnie kciukasy
Jutrop Was podczytam, bo teraz lece potrenowac łuk na placu z misiem mym 
|
|
|
|