Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - a z 1980?
Wątek: a z 1980?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-20, 21:29   #1237
wilcza jagoda
Raczkowanie

Dot.: a z 1980?

No wiesz co... z tą wodą po warzywach - to może być to! No bo przecież - sezon warzywny - a ja ciągle z wywalonym brzuchem chodzę... fakt, że jak mi ta woda schodzi - to i brzuch spada... To mówisz, że po mięsie i nabiale nie? A to jest jakaś reguła?
A to jest właśnie ciekawe - że woda zatrzymuje sie kiedy pije się mniej... no i z tego, co wiem, woda schodzi po pietruszce - tylko nie wiem czy natce czy korzeniu...

Co do postaci literackiej - to hmmmm... sama nie wiem - na chwilę obecną nic mi nie przychodzi do głowy. Ale kiedyś czytałam Sagę o Ludziach Lodu - i tam na pewno były kobiety, pod które mogłabym się w dużej mierze "podpiąć". Niestety - to było baaaadzo daaaawno temu - więc nie mogę podać konkretnych bohaterek

A tak w ogóle - oglądałam niedawno "Dumę i uprzedzenie" - wersję z Keirą Knightley. Jakoś rozwala mnie ta historia... Mogłabym ją oglądać bez końca... I ten Darcy... trochę tajemniczy... taki jakiś "stabilny" () emocjonalnie i uczuciowo... nie błaznuje... no i nie jest żałosnym bawidamkiem... i nie zachowuje się jak rozjuszony byk... taki prawdziwy mężczyzna... chętnie obejrzałabym jeszcze inna wersję

pozdrawiam

Arthur Conan Doyle
wilcza jagoda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując