Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chorwacja - zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-20, 23:31   #344
paulqa94
BAN stały

Dot.: Chorwacja 2009 - koszty ?

nebraska myślałam nad Bułgarią, ale jest ona dalej niż Chorwacja. W sumie samochód mam na gaz więc pewnie dużo więcej bym nie musiała zapłacić. Tylko jak z cenami w Bułgarii ? Taniej? Może tam bardziej opłacało by się jechać..

vanadis moim zdaniem też jedzenie nie jest najważniejsze. nie zamierzam wydawać na nie fortuny , zabiorę trochę jedzenia z polski. na tydzień dużo mi tego nie potrzeba, więc koszty nie bedą nie wiadomo jakie.. co do Odessy to odpada bo chciałabym mieć pewną pogode wydając tyle kasy na wyjazd.

no i właśnie dlatego od razu odpisuje Shiim : nad naszym polskim morzem byłam raz , spędziłam tam tydzień , ani jednego dnia pogody .. wydałam tylko kase w błoto .. więcej tam nie pojade , wole dołożyć trochę a może i nawet nie bede musiała dokładać , pojade na Chorwacje, pięknie się opale, zobacze cudowne widoki (nie mówie, że nad polskim morzem nie jest ładnie .. ale co do Chorwackiego to.. bez porównania.)

czytam te fora o Chorwacji ale panuje na nich taki chaos.. nie wiadomo za co się brać . :/
paulqa94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując