Wątek
:
Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
2009-07-21, 13:41
#
2191
tery i suzy
Raczkowanie
Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. III
Hej. Nie zagladalam na wizaz przez jakis czas a tu prosze nowa czesc
U nas wszystko dobrze wczoraj bylam u lekarza i powiedzial ze synus jest duzy i grubiutki, ha ha
Nie wiem jak to bedzie przy porodzie
Bylam tez ostatnio na drugim badaniu 4d i naprawde duzo sie zmienilo dzidzius juz jest taki sliczny i teraz juz przypomina dzidziusia
bo na pierwszym badaniu byl taki chudziutki. Dzisiaj rano tak plakalam z powodu swojej WAGI ze nie moglam sie uspokoic bo wczoraj sie wazylam i poprostu jak tak dalej pojdzie to nie wiem co zrobie
My mamy juz WSZYSTKO cale szczescie dla syneczka kupione. Wolalam kupic wczesniej bo mialam juz takie sny ze urodzilam i nic dla dziecka nie mielismy. A teraz jestem juz spokojna, uff
Co do wozkow to my kupilismy bebetto vulcano 2009 bardzo mi sie on podoba i jest stosunkowo lekki a na tym mi zalezalo. I co najwazniejsze nie jest sztywny bo niektore, ktore ogladalismy to takie sztywne ze dziecka w nich pobujac by sie nie dalo. Jeszcze w czwartek do szpitala sie ide zameldowac i na badania i juz bede calkiem spokojna
Pozdrawiam.
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do tery i suzy
Znajdź więcej postów tery i suzy