2009-07-21, 22:19
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek
o witajcie 
mimo iż do 25 mi jeszcze teoretycznie daleko (dopiero mi 21 i 11mcy), czuję się zobowiązana do was zapisać, ponieważ jako przewlekle chora na "singlostwo i brak myśli dzieciotwórczych" jestem postrzegana jako stara, zmarnowana materiała ;].
Moi wspaniałomyślni rodzice jakiś czas temu (ok 2 lata, może w okolicy 18stki) doszli do wniosku, że nie ma sensu odkładać na moje wesele i kupili sobie nowe auto (pfff, więcej nadziei pokładanych w cudo motoryzacji, niż cud życia).
Historia o dzieciach w przedszkolu, z racji fachu jest przygnębiająca, więc mam doskonałe pojęcie o tym, co czuła jedna z was tam wyżej, skleroza starcza nie pozwoliła mi zapamiętać, która ;]
Co jeszcze? Jak zaczynam swoje monologi, to mój kot, zwany potocznie Brunetem lub Futrem ucieka ;]
Babcia, mimo iż kobiecina w dość młodym wieku (68 lat), uparcie twierdzi, że prawnuków wychowywać nie będzie, bo nie zdąży .
Jednym słowem, zaczęłam szukać jakiegoś urokliwego cmentarza, co by "życie" upłynęło w spokoju większym niż życie
|
|