2009-07-21, 22:30
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wakacyjne zamieszanie, czyli perypetie Maturzyściów '09 cz. XIII
Cytat:
Napisane przez sydunia
Jakby co będę pamiętać
Jak 25 to nie jest źle  Mogą się po czwartku ludzie powykruszać, poza tym założę się, że dla wielu SGGW było jedynie alternatywą
Logistyka jest świetna, ale bierz poprawkę na to, że nie zrobisz z niej magistra. Ale możesz iść, będę miała od kogo notatki brać jak pójdę na nią za 2 lata pewnie.  Poszłabym już za rok, ale w jednym roku miałabym do napisania i obronienia pracę inżynierską i licencjat, więc nie wiem, czy to najlepsze połączenie
Ale ja bym na Twoim miejscu teraz nie zmieniała kierunku, zobacz co się stanie w 2. turze, a zawsze jest jeszcze trzecia, w której pojedyncze miejsca się zwolnią
Swoją drogą, pewnie się orientujesz, jakie są zasady przyjmowania na zaoczne na SGGW?
|
I tura na zaoczne juz byla. Wtedy trzeba bylo skladac od czerwca do lipca dokumenty, a dopiero po ich zlozeniu bodajze 15 lipca oglaszali listy przyjętych.
Wiem ze bedzie jeszcze II tura. W sierpniu, kiedy dokladnie Ci nie powiem, ale wiem, ze jest napisane w kalendarium 
Cytat:
Napisane przez sosik
A tak w ogóle Szarość Ty jesteś zorientowana jesli chodzi o gp na sggw. Powiedz mi czy to są studia inżynierskie czy licencjackie? Bo nie moge tego znaleźć.... 
|
Inzynierskie i dzienne i zaoczne.
Cytat:
Napisane przez maalwiinkaa2
no dobra, znalazłam i przedstawiam Wam moja wesołą twórczość obrazkową dla dzieci
Kubusie widziane kiedyś tam w książce dla dzieci 
|
Słodziachne te Twoje rysunki 
Dobra Kochane, ja ide spac, jutro musze wstrac po 5, bo o 7.10 mam busa na lotnisko.
Pewnie odezwe sie juz zza oceanu 
No... i mi tu nie spamowac za duzo 
Dobranoc
|
|
|