2009-07-22, 02:11
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
Hej to jeszcze moja historia pt do 3 razy sztuka ..
Pierwszy facet poznany na necie był klapą.. hehe.. pamiętam,że po spacerze- na którym jeden z niewielu wspólnych tematów to Pudzian<lol>
-sam stwierdził przy pożegnaniu, że pewnie już się więcej nie spotkamy.. ale ogólnie było sympatycznie..
Drugi.. bardzo szybka namiętna znajomość.. która skończyła sie dość niemiło , ale pozostała wielka przyjaźń na zawsze..
No i trzeci.. ktoś napisał na znajomych.. odpisałam , była sesja , moje urodziny , nie miałam czasu więc krótka piłka - urodziny mam tego i tego.. będę tu i tu jak chcesz wpadnij.. Sms:'czekam w małym szarym volvo '
hehe .. zajęcia się przeciągnęły.. faktycznie się naczekał..znalazłam volvo, władowałam się do auta ( na szczęście na odpowiednie trafiłam).. totalnie nie mój typ , długie włosy , chudy jak patyk , no nic zaprosiłam go na herbatkę do akademika.. gadamy a on mnie nagle łapie , przez kolano przekłada i siarczystego klapsa daje..hehe no i to mnie urzekło haha.. Spotykaliśmy się .. jako niby nie para.. potem wyjazdy oboje do innych krajów , a teraz??
Za 10 mies nasz ślub..  
I jest jak najbardziej w moim typie.. i kochamy się mocno ...i nadal jak jestem niegrzeczna przekłada mnie przez kolano
Dwie połóweczki się odnalazły dzięki internetowi On jest Ślązak , a ja Pomorzanka
|
|
|