Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Owsianka - królewskie śniadanie, część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-22, 07:55   #9
MalaLejdi
Zadomowienie

Dot.: Owsianka - królewskie śniadanie, część III

Cytat:
Napisane przez Klaudis1144 Pokaż wiadomość
U mnie dzisiaj rozwalony placek rozwalił się, bo zrobiłam taki gigamega i dałam nektarynkę. Było za ciężkie i się nie chciało przewrócić.. no cóż. Więcej ne robię pojedynczych placków, tylko takie placuszki Ale właśnie jak ostatnio robiłam z wiśniami to wyszło.

P.S. Ja robię trochę inaczej placek, bo ubijam 2 białka, a póżniej dodaje je do juz wymieszanych z jednym żółtkiem platków(daję jeszcze otręby), wszystko się fajnie ścinA na patelni i b. smaczne jest, i puszyste oczywiście

Oprócz nektarynki dałam jeszcze borówki Ej ale wiecie co Wam powiem?? Że mnie owsianka na mleku bardziej syci. Nie wiem od czego to zależy ale po takim jednym placku pozostaje jakiś niedosyt, a jak jem owsiankę to czasami myślę, że nie dokończę. Ale to chyba mleko jest takie sycące

aaaA, i witam w nowej odsłonie ;p
Mnie najbardziej sycą właśnie placuszki i owsianka na mleku Placuszki robie raz na jakiś czas i dosłownie czuje się po nich zapchana Tak samo mam z owsianką na mleku też mnie zatyka- ale tak jak mówisz to mleko i to w dodatku że jest cieplutkie tak syci- tak mi się wydaje
MalaLejdi jest offline Zgłoś do moderatora