Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2010
Cytat:
Napisane przez roza26
Czesc dziewczyny!
Jak miło że jest nas tu coraz więcej  Co do samopoczucia to nadal mam mdłości,zawroty głowy i brak apetytu-do kolejnej wizyty jeszcze tydzień-ale się niecierpliwie!to już będzie końcówka 8 tyg jak pójde  ale ten czas leci  chyba poprosze o zwolnienie lekarskie bo dziś strasznie się pokłóciłam z szefową(jeszcze nie wie o ciąży)-groziła ze mnie zwolni itd,nawrzeszczała na mnie nie mając racji(stara kobieta-ma 66lat i już sobie nie radzi ze wszystkim więc na nas sie wyżywa  ) więc postanowiłam że chyba pójde na chorobowe bo nie chcę się niepotrzebnie stresować codziennie-chciałam popracować tak długo jak się da ale chyba nie dam rady-dzidzius dla mnie ważniejszy-a jak sie dowie ze jestem w ciązy to w ogole mnie zlinczuje-ehh a Wy jak dziewczyny-pracujecie czy jestescie w domku?zastanawiam sie czy ginekolog da mi zwolnienie skoro nie mam pracy fizycznej tylko umysłową 
|
Ja też sie zastanawiam nad zwolnieniem (pracuje w księgarni). Ja mam akurat spoko szefową na dodatek jestem 4 osobą w ciągu roku która jest w ciąży. I troche boje sie jej powiedzieć bo ona sie załamie. Na dodatek teraz zaczyna sie sezon na podreczniki i poprostu troche roboty bedzie nosić te cieżkie ksiązki co chwile kasowac siegać książki od schylania po wchodzenie na drabinke ciagle na nogach i to mnie przeraza bo nie chce zaszkodzić dzidzi. Ale też nie mam śmiałości zostawić na lodzie szefowej bo żadna dziewczyna nie zapamieta od razu książek autorów wydawnictw itp. Poradzcie mi coś
|