Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie marcowo-kwietniowe 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-23, 17:52   #114
magda3456
Raczkowanie

GG do magda3456
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2010

Cytat:
Napisane przez roza26 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny!
Jak miło że jest nas tu coraz więcej Co do samopoczucia to nadal mam mdłości,zawroty głowy i brak apetytu-do kolejnej wizyty jeszcze tydzień-ale się niecierpliwie!to już będzie końcówka 8 tyg jak pójdeale ten czas lecichyba poprosze o zwolnienie lekarskie bo dziś strasznie się pokłóciłam z szefową(jeszcze nie wie o ciąży)-groziła ze mnie zwolni itd,nawrzeszczała na mnie nie mając racji(stara kobieta-ma 66lat i już sobie nie radzi ze wszystkim więc na nas sie wyżywa ) więc postanowiłam że chyba pójde na chorobowe bo nie chcę się niepotrzebnie stresować codziennie-chciałam popracować tak długo jak się da ale chyba nie dam rady-dzidzius dla mnie ważniejszy-a jak sie dowie ze jestem w ciązy to w ogole mnie zlinczuje-ehh a Wy jak dziewczyny-pracujecie czy jestescie w domku?zastanawiam sie czy ginekolog da mi zwolnienie skoro nie mam pracy fizycznej tylko umysłową
Ja też sie zastanawiam nad zwolnieniem (pracuje w księgarni). Ja mam akurat spoko szefową na dodatek jestem 4 osobą w ciągu roku która jest w ciąży. I troche boje sie jej powiedzieć bo ona sie załamie. Na dodatek teraz zaczyna sie sezon na podreczniki i poprostu troche roboty bedzie nosić te cieżkie ksiązki co chwile kasowac siegać książki od schylania po wchodzenie na drabinke ciagle na nogach i to mnie przeraza bo nie chce zaszkodzić dzidzi. Ale też nie mam śmiałości zostawić na lodzie szefowej bo żadna dziewczyna nie zapamieta od razu książek autorów wydawnictw itp. Poradzcie mi coś
magda3456 jest offline Zgłoś do moderatora