Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ładne fryzurki dla panny młodej
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-23, 18:55   #2057
oshinek
Wtajemniczenie

Dot.: Ładne fryzurki dla panny młodej

Cytat:
Napisane przez elizabarbara Pokaż wiadomość
A ja tu sie nie zgodze z Toba. To jak ktos wyglada to nie kwestia umiaru lub jego braku, ale tego, co komu pasuje i w czym jest komu ladnie, jak rowniez kwestia gustu danej osoby.
Jednej PM ladnie w prostym koku z naturalnym make - upem (chociaz moim zdaniem slub to taka okazja gdzie chociaz z okiem mozna poszalec), a innej w bardziej finezyjnej fryzurze i w mocniejszym makijazu.
Nie powinno sie oceniac po kolei wszystkich, biorac pod uwage nasz osobisty gust.
Mnie podoba sie kazda PM, niezaleznie od "umiaru lub jego braku".
Wiadomo, nie to ladne co ladne, ale to co sie komu podoba, a o gustach w dobrym towarzystwie sie nie dyskutuje
A mnie się nie podoba każda PMka bo dlaczego miałaby poza tym jeśli ocenia się kogoś to raczej wg własnych kryteriów a nie innych
I to jak ktoś wygląda i się prezentuje to moim zdaniem owszem kwestia umiaru i dobrego smaku - patrząc na fotki od razu jestem w stanie rozpoznać kto ma świetny gust, potrafi idealnie wszystko dobrać, natomiast widząc inne fotki aż mnie odpycha, bo osobiście nie lubię gdy ktoś robi coś na zasadzie: makijaż mocny, włosy wymyślne, bogata suknia, bogata biżuteria, solarka taka że aż razi po oczach, fantazyjny bukiet... i tak dalej i tak dalej.....
Coś takiego mnie baaaarrrrdzo razi. Ciebie nie musi, przecież nikomu nie każę myśleć tak czy tak -wypowiadam się za samą siebie, piszę o MOICH subiektywnych odczuciach, czy nie mam prawa tego robić?Oczywiście że mam, poza tym nienawidzę kłamac i pisać komuś, że ślicznie wyglądał, jeżeli uważam że tak nie jest
To forum to nie kółko wzajemnej adoracji żebym musiała coś takiego robić.

Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka

oshinek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując