Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szybka, ale zdrowa dieta... i jadłospisy do niej :]
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-24, 07:08   #3
Koka90
Raczkowanie

Dot.: Szybka, ale zdrowa dieta... i jadłospisy do niej :]

Ale ja wszystko co napisałaś wiem ;/ Odchudzam się od dziecka, uwierz mi, że naprawdę wiem, że nie powinno się jeść żółtego sera i czerwonego mięsa itp.........
O tej marchewce i oliwkach piszesz odnosząc się do South Beach, czy ogólnie?
To, że mam w organizmie wodę, a nie tłuszcz, raczej nie wchodzi w grę, wiem w co obrastam od 5 roku życia ;/
Na wizyty u dietetyka mnie nie stać, wizyta 50zł, ułożenie diety 400zł, wiem, bo byłam sprawdzić, myślisz, że jakby mnie było na to stać to szukałabym pomocy na forach?
Już szukam gdzie mogę i albo dostaję odpowiedzi takie jak Twoja, czyli najbardziej podstawowe informacje o odchudzaniu, które już znałam mając 8 lat, albo jeśli napiszę do dietetyka w internecie to jedyna odpowiedź jaką dostaję to propozycja zakupu diety na portalu na którym dany dietetyk pracuje....
Już mam szczerze mówiąc dosyć tego........
Teraz pomału zaczęłam wychodzić z I fazy South Beach, zjadam 1 skrobiowy produkt dziennie, wczoraj 0 i przytyłam w 1 dzień kilo.... okres mam dostać dopiero za tydzień, w ubikacji byłam, tak więc nie mam na co zwalić tego kilograma.... po 2 tygodniach I fazy miałam 2kg mniej, a w 1 dzień nadrobiłam połowę... już naprawdę nie wiem co robić. Mam 19 lat a chudnę jak 90-latka...
Koka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując