Zakorzenienie
|
Dot.: H&M'owe miłośniczki-łączmy się:)
Pewnie że możesz dołączyć fajnie że Was coraz więcej 
kojarzę Cię z wątku o biżuterii H&M jeśli moje kojarzenie jest okej to faktycznie biżuterii masz dużo do pozazdroszczenia
Cytat:
Napisane przez starlit
ja rowniez uwielbiam H&M, chyba polowa moich ciuchow jest stamtąd 
podoba mi sie to, ze maja takie uniwersalne ciuchy, duzy wybor no i ceny nie sa bardzo wygorowane
dziewczyny powiedzcie mi, czy u Was mozna jeszcze dostac te buciki z zalacznika w kolorze czarnym i japonki z kokardka?
bo w krk juz nie ma, spoznilam sie z tymi japonkami, a te satynowe peep toe niestety rozwalilam po 3 miesiacach, ale byly megawygodne i chcialabym jeszcze jedne, mimo ze jakosc nie byla jakas super...
|
dzisiaj byłam w h&mie w plejadzie w bytomiu i cały wieszak tych balerinek był czarnych
Cytat:
Napisane przez nxxy
Stawiam się jako kompletna maniaczka h&m! Prosto z drzwi pędzę właśnie do hm, jestem bardzo zadowolona -- kompetentna obsługa, ceny nie za wysokie, częste przeceny, a i materiał też w miarę ok.
Najbardziej lubię dodatki, ale nie pogardzę też tuniczkami i sukienkami, natomiast na dół  nie mam nic z hm  ! Jeśli chcecie mogę obfocić swoją kolekcję.
p.s jedynie nie jestem zadowolona z tuniczki zielonej w białe motyle, cudowna, ale materiał miał zaraz malutkie dziurki i taka szmatowata się stała. nie wiem dlaczego, całe 35 złotych kosztowała. A nie wiele droższa (bo za 50 zł chyba ją kupiłam) tuniczka jest jak nowa po wielu praniach, prasowaniach etc.
|
to fakt obsługę mają bardzo miłą jeszcze nigdy się nie zawiodłam-a często kogoś proszę bo albo rozmiaru nie umiem znaleźć albo za wysoko coś wisi albo czegoś nie ma już a ja mam nadzieję że może jednak niedowidzę i pani znajdzie
ceny średnie-czasami okropna szmatka potrafi być droga a czasami perełka za małe pieniążki
pomimo tego iż niektóre dziewczyny nie były na zakupowym zadowolone z wyprzedaży to znowu ja mam takie szczęście że ZAWSZE znajdę coś super
a jeśli chodzi o materiał to różnie to bywa czasami człowiek dotyka jakiegoś ciucha i aż ręce opadają a czasami wręcz na odwrót
Cytat:
Napisane przez starlit
bylabym ci wdzieczna jakby jakims cudem bylby to rozmiar 38 albo 39 to moglabys wziac je dla mnie? Oczywiscie wszystkie koszty pokrywam
Autorka zachecala do chwalenia sie ciuchami z H&M, wiec ja sie pochwale  Wlasciwie rzeczy z H&M stanowia baze mojej szafy 
|
Oczywiście że zachęcam nacieszmy oczęta swe 
Cytat:
Napisane przez Kosmopolitka
H&M to chyba mój ulubiony sklep.
Moja szafa to w 3/4 właśnie H&M, a w 1/4 lumpeksy.
Mogę tam siedzieć po prostu całymi dniami.
|
ja też
dzisiaj miałam taką sytuację że już zanim wsiadłam do autobusu jakiś facet za mną lazł....w autobusie też jakoś się gapił....wychodzę centralnie pod plejadą idzie za mną....zrobiłam kółko wokół sklepów, on za mną....sobie myślę- schowam się w h&mie i zadzwonie po TŻ.... na szczęście facet zrezygował
Cytat:
Napisane przez starlit
c.d 
|
ja dzisiaj niestety nie znalazłam mojego motyla  ale za to kupiłam:
satynowe różowe baletki
trampki w paski
kolczyki
koszulkę zieloną
fotki zrobię jutro bo późno już, światło nie fajne i w ogóle
Dziewczyny, wiem że to wątek o h&mie ale fajnie by było jakby zrobiła się tu taka fajna swojska atmosfera i np jak któraś wróci z mega zakupów to też aby mogła się pochwalić tymi nie hmowymi co Wy na to? oczywiście bez przesady bo nas na plotkowy wyrzucą ale na przykład ja kupiłam jeszcze kilka innych rzeczy, jestem mega zadowolona i najchętniej bym się tym z Wami podzialiła ale nie wiem czy sama sobie nie zaprzeczę bo w końcu założyłam wątek o h&m
ps wiem że jest zakupowy ale chodzi mi o naszą atmosferę i fakt że możemy fajnie się tutaj zadomowić
uf.... nie przesadziłam??????