Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nieszczęśliwa miłość
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-26, 15:01   #43
anioleczek25
Rozeznanie

Dot.: Nieszczęśliwa miłość

Zgadzam się z tym co napisałyście prawie w całej rozciągłości. Jego rodzice oczywiście chcą aby założył w końcu rodzinę, ale nie wciskają go pierwszej lepszej dziewczynie. Z tym się nie zgodzę. On rzeczywiście sam zdecydować się nie może i nic nie robi tylko gada. Pogadać to można a liczą się czyny i to, aby on tego chciał, a nie rodzice. Wiem, że nic nie mogę w tej sytuacji zrobić, bo jakby chciał być ze mną to by sam zaczął działać. Raz tylko jak go przycisnęłam to napisał, że traktuje mnie jak koleżankę i potem już nigdy nie rozmawialiśmy o tym, więc widocznie uznał, że skoro tak powiedział to jest już wszystko jasne. Jednak ja niestety, ale chciałabym być kimś więcej, ale raczej nic z tego nie będzie i muszę dać sobie z nim spokój, bo jeszcze w jakąś deprechę przez niego wpadnę. Macie rację- muszę zapomnieć o nim, nie pisać i dać mu spokój, bo tracę tylko czas na kogoś kto nie jest tego wart. Mam nadzieję, że w przyszłości nie będę żałowała tej decyzji i trafię na faceta, który będzie dla mnie odpowiedni i będzie mnie kochał równie mocno jak ja jego. Bardzo bym chciała aby tak właśnie się stało.
anioleczek25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując