Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mój miedziany artystyczny nieład :) Biżuteria wire wrapping :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-26, 18:37   #7
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dot.: Mój miedziany artystyczny nieład :) Biżuteria wire wrapping :)

Cytat:
Napisane przez Bezsenna22 Pokaż wiadomość
Te czarno czerwone są dwa tzn kolczyki reszta to też miały być kolczyki ale jeszcze nie wiem czy dorobię drugi egzemplarz... A co do bigli to nie mogę znaleźć takich by pasowały do miedzi do czarno-czerwonych aktualni założyłam duże srebrne i wszystkim się podoba pozdrawiam i dziękuję za opinię

A ten z pierwszego zdjęcia wydaje mi się że wyszedł mi najgorzej Wiem że muszę się jeszcze sporo nauczyć ale ja lubię taki nieład i można powiedzieć że robiłam to specjalnie by wyglądało to tak jak wygląda ja lubię iść pod prąd i można powiedzieć że wszystko co robię ma w sobie nieład ale potrafię zrobić coś naprawdę dobrze
Co do bigli - nie wiem, czy wszystkim się podoba, czy - brutalnie - raczej nikt znajomy nie powie ci prawdy w oczy

A co do nieładu - nieład nie musi oznaczać niedokładności Wariackie kolczyki, fantazyjne również powinny być starannie owinięte.

Ogólnie wybrałaś sobie trudną technikę, czeka cię mnóstwo ćwiczeń, ale też i niemała satysfakcja Powodzenia
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując