Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marzec, kwiecień nam nastały, byśmy szkraby przywitały - wiosenne bobasy 2009 cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-26, 23:27   #4312
buziaczekk
Zakorzenienie

GG do buziaczekk
Dot.: Marzec, kwiecień nam nastały, byśmy szkraby przywitały - wiosenne bobasy 2009 c

Cytat:
Napisane przez agatka20 Pokaż wiadomość
7-8 miesięcy!!! no ładnie A on ma dopiero niecałe 4

A to że podobny do Kubusia...no może i coś w tym jest

No wiesz.....w porownaniu z moim Dawidem to jest duuuzy bo Dawid dzis konczy 6 miesiecy a wazy jakies niecale 7,5 kg, mozejakies 7,2 kg i ma jakies 69-70 cm no i urodzeniowa wage mial polowe mniejsza od twojego bo 2330 g i 52 cm, choc podobno go źle pomierzyli bo lekarz 4 tyg pozniej namierzyl 51 wiec musial miec jakies 49-50 cm a i tak wszyscy mowia ze on jest duzy!
No moze z tymi 8 m-cami troche przesadzilam no ale tak ze 6-7 bym dala mu napewno

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
Gabi my nie uczymy go chodzić, po prostu uwielbia stać więc go trzymamy w tej pozycji i jak przesuwa się nim tak, że włóczy nóżkami po podłodze to on podnosi nóżki i przekłada tak jak się chodzi

dostałam @ znowu, zapisuję ostatnio i już trzeci miesiąc dostaję 27. dnia więc cykle mam 26-cio dniowe
a zawsze myślalam, że mam co 28-29 dni

Za to mi sie wydluzyly, zawsze mialam co 28 dni (czasami +/- 1 dzien) a teraz mam co 30 dni (czasem + 1 dzien)

Uciekam spac DOBRANOC

Edytowane przez buziaczekk
Czas edycji: 2009-07-26 o 22:53
buziaczekk jest offline Zgłoś do moderatora