2009-07-27, 08:16
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 85 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wymienię Moje ciuszki (S, M) Zapraszam:)
ewentualnie masz moze cos poza watkiem? chetnie oddam rowniez ta w paski, ktora sobie wybralas. A jako ten drobiazg - moze jakis kosmetyk? 
---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------
Juz ide zmierzyc, prosze o wymiarki Twoich bluzeczek- szerokosc pod pachami, i dl. calkowita.. 
---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------
Wisiec na pewno nie bedzie bo pod biustem ma delikatny sciagacz, na luzno ma 32 cm (razy dwa oczywiscie), ale mocno sie rozciaga, tym samym przylega do ciala, obojetnie ile ma sie w obwodzie, poniewaz to uniwersalny rozmiar. Czekam na Twoje wymiarki. Aaaa moglabym prosic zdjecie na sylwetce? Moje zdjecie na sylwetce jest w watku jesli Cie interesuje. 
Bylabym bardzo wdzieczna!!
---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------
Bombka ma pod pachami 21, alle napisalas ze to 36/38, wiec wejdzie na typową eSkę? 
---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------
Pasuja mi te dwie bluzeczki. 
Czyli podsumowujac Twoja bombka i ta w kropki, sa moja fioletowa plus kosmetyk. 
Zapraszam na PW, wymienimy sie adresami.
Edytowane przez One_LoVe
Czas edycji: 2009-07-27 o 08:03
|
|
|