Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - bardzo prosze pilnie o pomoc!! tabl anty
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-27, 08:28   #1
blondi19
Zadomowienie

GG do blondi19

Czy ktos mi moze pomoc??? plisss SzYbKo

witam! pisalam o swoim problemie na 2 innych podobnych watkach ale niestety nikt nie zechcial mi odpowiedziec wiec zdecydowalam sie zalozyc nowy osobny watek. otoz biore tabl antykoncepcyjne od 2lat regularnie niestety 3tabletka w cyklu mi sie pokruszyla i po postu jej nie wzielam wcale jak to sie ma teraz do zabezpieczenia? moj chlopak jest za granica wiec jakos sie tym nie przejelam ale mozliwe jest ze dzisiaj wroci.. tabl nie wzielam w sobote a zaczlam w czwartek. chcialab ym zebyscie mi powiedzialy czy mam to traktowac jak w ulotce jako zapomnienie tabletki? czyli wtedy by nalezalo przez 7dni stosowac dodatkowa antykoncepcje czy w ogole nie moge wspolzyc do konca cyklu?????

p.s wspomne ze dzwonilam do ginekologa ktoremu powiedzialam ze opuscilam jedna tabletke w cyklu w pierwszym tygodniu to powiedzial ze nic sie nie dzieje.. ale jakos ja jestem ostrozna bardzo i nie sadze zeby nic sie nie stalo po to wkoncu jest te 21 a nie 20tabl. dziekuje z gory wsyztskim!!

I żyli długo i... ciii.. ! Ty nie jestes z tej bajki ksieżniczko!

Edytowane przez blondi19
Czas edycji: 2009-07-27 o 09:31
blondi19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując