Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Twój facet vs OBCE gołe cycki (2D) ...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-27, 08:49   #6
ufopatka
Raczkowanie

Dot.: Twój facet vs OBCE gołe cycki (2D) ...

Mozna nazywac to przesada ale ja doskonale Cie rozumiem i nie dziwie sie, ze przeszkadza Ci kiedy on oglada inne gole baby, a Tobie robi uwagi na temat wygladu;/ Tak samo jak Ty poprosilam mojego faceta, by opuszczal takie momenty w filmach, ktore tak jak powiedzialas w wiekszosci opieraja sie na golych cyckach i d*upach, mozna tylko sie kompleksow nabawic. Pewnie duzo osob stwierdzi, ze wynika to z wlasnych kompleksow.. ale sadze ze mozna czuc sie dobrze w swoim ciele, a nie musi byc koniecznie milo, kiedy nasz ukochany wpatruje sie w idealna, wyrobiona modelke, podczas gdy my na codzien wygladamy, jakby to powiedziec, normalnie. Moze faceci w koncu nas zrozumieja, kiedy wszedzie zaczna pojawiac sie nadzy modele, uchodzacych za mega seksownych. I nie mowcie, ze przeciez to mnie kocha a nie inna, bo jak kocha to zrozumie. A film, ktory tylko przychodzi mi na mysl, to "Szkola uczuc", ale to pewnie juz kazdy ogladal To tyle Pozdrawiam
ufopatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując